Skip to main content

Το κρασί στους υποψηφίους και το... «άγχος» του Νίκου Ταχιάου

Όλα όσα είπε ο υποψήφιος πλέον βουλευτής της ΝΔ στην ομάδα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης

«Έβλεπα τους υποψηφίους συμβούλους να κυνηγούν τον σταυρό σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου για τις δημοτικές εκλογές κι έλεγα "αμάν", γιατί συναισθανόμουν το άγχος! Τώρα, είμαι εγώ στη θέση τους και  ζητώ τον δικό σας σταυρό για να εκλεγώ στο κοινοβούλιο», είπε ο Νίκος Ταχιάος προς τους καλεσμένους του στην κατάμεστη αίθουσα του Πόρτο Παλλάς, το βράδυ της Τρίτης.

Ανάμεσα στους εκατοντάδες ανθρώπους που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Νίκου Ταχιάου ήταν οι εκλεγμένοι σύμβουλοι, οι υποψήφιοι που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο «Θεσσαλονίκη – Ταχιάος – Υπεύθυνα» και φίλοι του συνδυασμού.  

Το κάλεσμα, που δεν ήταν για πολιτική ομιλία αλλά για ένα κρασί, απευθυνόταν κυρίως στους υποψηφίους με την δημοτική ομάδα  και σε έναν πυρήνα υποστηρικτών και φίλων.

Άνετος, χωρίς τα σημάδια της επτάμηνης –πλέον- προεκλογικής καμπάνιας, ο Νίκος Ταχιάος χαιρέτησε όλους τους καλεσμένους και συνομιλώντας μαζί τους επεσήμανε την ανάγκη να βρεθεί η Θεσσαλονίκη «πάνω στο κύμα της πολιτικής αλλαγής» δίνοντας ισχυρή εντολή στην Ν.Δ. και στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο υποψήφιος της Α' Θεσσαλονίκης με την Νέα Δημοκρατία ευχαρίστησε θερμά τους υποστηρικτές του τόσο στην μάχη για τη δημαρχία όσο και στον αγώνα που δίνει για τις εθνικές εκλογές. Όσο για τον ίδιο, για μια ακόμη φορά διευκρίνισε ότι θα παραμείνει ως δημοτικός σύμβουλος. Ωστόσο, όπως είπε, από το Κοινοβούλιο μπορεί να δώσει πιο αποτελεσματικά τον αγώνα για την Θεσσαλονίκη. «Στόχος μου πάντα ήταν και παραμένει το καλό της πόλης», τόνισε.