Skip to main content

Το Makedonia Palace στο επίκεντρο των εξελίξεων και στη φετινή ΔΕΘ

Στο πολυτελές ξενοδοχείο φιλοξενήθηκε πλήθος επισκεπτών, ανάμεσα στους οποίους σημαντικές προσωπικότητες του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου.

Σημαντικό ρόλο, κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ, διαδραμάτισε για μια ακόμα χρονιά το ξενοδοχείο της πόλης, MAKEDONIA PALACE, στο οποίο φιλοξενήθηκε πλήθος επισκεπτών, μεταξύ των οποίων σημαντικές προσωπικότητες από το χώρο της πολιτικής αλλά και των επιχειρήσεων.

Οι περισσότεροι από τους διαμένοντες είχαν την ευκαιρία να φιλοξενηθούν πρώτοι στους τρεις ήδη ανακαινισμένους ορόφους του ξενοδοχείου και να γνωρίσουν τα νέα δωμάτια, αποτέλεσμα του προγράμματος ολοκληρωμένης ανακαίνισης του ξενοδοχείου, που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

«Το MAKEDONIA PALACE αποτελεί το πρώτο ξενοδοχείο πολυτελείας της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής και είναι απόλυτα συνδεδεμένο με σημαντικά γεγονότα της σύγχρονης ιστορίας. To 2016 αποτελεί μια ιδιαίτερα σημαντική χρονιά για το ξενοδοχείο, καθώς συμπίπτει με την υλοποίηση του REMAKE PROJECT, στη φιλοσοφία του οποίου είναι το αρμονικό «πάντρεμα» της πλούσιας ιστορίας του με τις απαιτήσεις των σημερινών επισκεπτών», υπογραμμίζει σε ανακοίνωση του το ξενοδοχείο.