Skip to main content

Zorpidis Τravel: Νέος διευθυντής ο Γιαλαμάς, ενίσχυση με Χατζημανώλη

Νέος Διευθυντής για τον ταξιδιωτικό οργανισμό Zorpidis Τravel Services αναλαμβάνει, όπως ανακοινώθηκε, ο Γιώργος Γιαλαμάς.

Νέο οργανόγραμμα, με το οποίο φιλοδοξεί να φέρει μια νέα εποχή στον τουρισμό της Β. Ελλάδας, ανακοίνωσε από ο ταξιδιωτικός οργανισμός Zorpidis Τravel Services.  

Συγκεκριμένα, ύστερα από μια επιτυχημένη καλοκαιρινή σεζόν, νέος Διευθυντής του οργανισμού αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Γιαλαμάς.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο κ. Γιαλαμάς συμπληρώνει 15 χρόνια εμπειρίας στον τομέα του τουρισμού, τα 10 από αυτά στην οικογένεια της Zorpidis Travel.    

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Οργανισμός, «βασικοί στόχοι του για την νέα εποχή είναι η ανάπτυξη ποιοτικών ταξιδιωτικών προϊόντων για τους εκδρομείς, η εξειδίκευση των προγραμμάτων ώστε να απευθύνονται στις ανάγκες κάθε ταξιδιώτη προσωπικά και η αναβάθμιση της συνεργασίας του με μεγάλες και αξιόπιστες αεροπορικές εταιρίες και ξενοδοχειακούς ομίλους».

Στα νέα προγράμματα της χειμερινής σεζόν οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να βρουν εκδρομές ειδικά σχεδιασμένες για οικογένειες, exclusive προγράμματα και διαμονές σε ξενοδοχειακούς ομίλους όπως Hilton & Novotel.

Επιπλέον η οικογένεια της Zorpidis Travel υποδέχθηκε πρόσφατα τον Στέφανο Χατζημανώλη, που με την πολυετή εμπειρία του στον χώρο του τουρισμού, ήρθε για να φέρει πολλούς νέους προορισμούς όπως η Μάλτα &  η Καππαδοκία, ενώ ξεκινάνε νέα εβδομαδιαία προγράμματα 5 αστέρων για την Κωνσταντινούπολη ύστερα από την συμφωνία αποκλειστικής αντιπροσωπείας για την Ελλάδα των ξενοδοχείων Radisson Blu».

Τέλος ο οργανισμός υποδέχθηκε 4 νέα στελέχη στο τμήμα του σχολικού τουρισμού με στόχο να προσφέρουν στους μικρούς εκδρομείς επιμορφωτικά ταξιδιωτικά πρόγραμμα και στην εκπαιδευτική κοινότητα την ποιότητα και την ασφάλεια που απαιτεί για τις εκδρομές της.

Σε ότι αφορά τα σημεία εξυπηρέτησης του κοινού μετά τα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, σειρά είχε η Λάρισα & τα Γιαννιτσά, που αποτέλεσαν τις πόλεις  επέκτασης της Zorpidis Travel Services, με τα γραφεία να βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία εδώ και λίγους μήνες.