Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021
x

ΤΟ OPEN HOUSE THESSALONIKI ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕ VIRTUAL TOURS!

Οι θεματικές διαδρομές του Open House Thessaloniki, θα πραγματοποιηθούν σε νέες ημερομηνίες, μόλις επιτραπεί η διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Το Open House Thessaloniki επιστρέφει το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020 με την πρεμιέρα μιας σειράς από virtual tours σε κτήρια σύγχρονης αρχιτεκτονικής! Τα βίντεο θα ανέβουν στην ιστοσελίδα και στο κανάλι του Open House Thessaloniki στο YouTube, όπου και θα παραμείνουν. Δείτε τα κτήρια που συμμετέχουν στα virtual tours εδώ

Παράλληλά, στις 28-29/11 θα γίνουν διαδικτυακές παρουσίαση των θεματικών διαδρομών από τους εθελοντές της εκδήλωσης.

Οι θεματικές διαδρομές του Open House Thessaloniki, θα πραγματοποιηθούν σε νέες ημερομηνίες, μόλις επιτραπεί εκ νέου η διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων δια ζώσης. «Στόχος μας είναι να επανέλθουμε με τις διαδρομές το πρώτο κιόλας διάστημα που αυτό θα είναι αυτό εφικτό», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ακόμα, το πρώτο Open House Worldwide Festival θα πραγματοποιηθεί φέτος διαδικτυακά, το σαββατοκύριακο 14-15 Νοεμβρίου: ένα 48ωρο διαδικτυακό φεστιβάλ με συζητήσεις, ξεναγήσεις και πολλά ακόμη! Όπως όλες οι Open House εκδηλώσεις, είναι κι αυτή ελεύθερη να την παρακολουθήσει και να την απολαύσει το κοινό. Δείτε το πλήρες πρόγραμμα εδώ.

Αρχιτέκτονες, σχεδιαστές, πολεοδόμοι και πολίτες από περισσότερες από 35 πόλεις του παγκόσμιου δικτύου θα καταπιαστούν με τα πιο σημαντικά θέματα που αντιμετωπίζουν οι πόλεις ανά τον κόσμο, από την κλιματική αλλαγή μέχρι τη στέγαση κι από τις μεταφορές μέχρι τον σχεδιασμό μετά την πανδημία.

Η Θεσσαλονίκη συμμετέχει με το θέμα “Thessaloniki Evolving: Designing for the future” την Κυριακή 15 Νοεμβρίου, 12:00-13:00 (ώρα Ελλάδος). Μπορείτε να παρακολουθήσετε το live streaming εδώ.
Ενώ η Αθήνα συμμετέχει με το θέμα “Public Space as Canvas: Art in the open city” το Σάββατο 14 Νοεμβρίου, στις 11:00-12:00 το πρωί (ώρα Ελλάδος).
To OHΤ 2020 πραγματοποιείται υπό την αιγίδα και με την χρηματοδότηση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Το OPEN HOUSE Thessaloniki υποστηρίζεται έμπρακτα από τον Δήμο Θεσσαλονίκης.

#oht2020 | Layers Of History: Το φετινό σλόγκαν προέκυψε κατόπιν διαγωνισμού, σε συνεργασία με τον χορηγό εθελοντών, το ινστιτούτο ξένων γλωσσών Galileo Galilei , και αναζητούσε μια φράση με την οποία θα παρουσίαζε κάποιος τη Θεσσαλονίκη στο εξωτερικό.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ