Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021
x

ΤΟ OPEN HOUSE THESSALONIKI ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΕ VIRTUAL TOURS!

Μια σειρά από βίντεο από εντυπωσιακά κτήρια και διαμερίσματα της πόλης θα κάνουν πρεμιέρα το Σάββατο στις 11:00 μέρα έναρξης του Open House.

Το Open House Thessaloniki επιστρέφει διαδικτυακά το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020 με την πρεμιέρα μιας σειράς από virtual tours σε κτήρια σύγχρονης αρχιτεκτονικής, live stream στο you tube, συζητήσεις και παρουσιάσεις της μακραίωνης ιστορίας της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλά, οι εθελοντές του ΟΗΤ θα μιλήσουν για την σημασία της συμμετοχής τους στην εκδήλωση και θα μας παρουσιάσουν τις 10 θεματικές διαδρομές, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν σε νέες ημερομηνίες, μόλις επιτραπεί εκ νέου η διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων δια ζώσης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ // VIRTUAL TOURS
πρεμιέρες 11:00-12:30

l]ink: https://www.youtube.com/playlist?list=PLTMsZwzLFrcGECu-Prr4kX2njYLDqkYGQ&playnext=1&index=1  

Μια σειρά από βίντεο από εντυπωσιακά κτήρια και διαμερίσματα της πόλης θα κάνουν πρεμιέρα το Σάββατο στις 11:00. Τα βίντεο θα παραμείνουν στο διαδίκτυο.

Δείτε τα κτήρια που συμμετέχουν: https://www.openhousethessaloniki.gr/buildings/virtual-tours-2020/ 

ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ // LIVESTREAM
11:00-16:00

Link: https://www.youtube.com/video/4E30uhC_9WM/livestreaming 

Ένα livestream στο YouTube θα ολοκληρώσει την αρχιτεκτονική γιορτή με παρουσιάσεις, βίντεο, συζητήσεις και live chat.

Πιο συγκεκριμένα:
• Προσκεκλημένοι ομιλητές θα αναπτύξουν τις θεματικές των διάδρομων Open Walks, αποκαλύπτοντας μας τα διάφορα επίπεδα της ιστορίας και της αρχιτεκτονικής της πόλης.
• Με αφορμή το 1ο Open House Worldwide Festival, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα με τη συμμετοχή 40 και πλέον Open Cities –συμπεριλαμβανομένου και του OHT– το κοινό θα γνωρίσει το παγκόσμιο δίκτυο του Open House και θα παρουσιαστούν ορισμένα σημεία του φεστιβάλ.
• Όπως κάθε Open House εκδήλωση, θα την πλαισιώσει το ενθουσιώδες πνεύμα των εθελοντών, που θα μιλήσουν για την εμπειρία του ΟΗΤ!
• Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να συμμετέχει με ερωτήσεις και σχόλια μέσω του live chat στο you tube.
Το αναλυτικό πρόγραμμα και τους ομιλητές του live stream θα ανακοινωθεί εδώ https://www.openhousethessaloniki.gr/event/livestream/ 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ