Skip to main content

Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με τη Health Marketing

Η τελετή της υπογραφής της συμφωνίας πραγματοποιήθηκε χθες, 6 Σεπτεμβρίου 2021, στην Αίθουσα Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Η διασύνδεση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με το κοινό του χώρου των επιχειρήσεων, αλλά και η διαδικτυακή παρουσίαση των ακαδημαϊκών προγραμμάτων, των επιστημονικών ερευνών, της αρθρογραφίας, της ειδησεογραφίας, και του κοινωνικού έργου του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και των μελών του, είναι τα κύρια αντικείμενα του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και της Health Marketing ΕΕ.

Η τελετή της υπογραφής της συμφωνίας πραγματοποιήθηκε χθες, 6 Σεπτεμβρίου 2021, στην Αίθουσα Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Από την πλευρά του Πανεπιστημίου Μακεδονίας υπέγραψε ο Πρύτανης, καθηγητής Στυλιανός Δ. Κατρανίδης και από την πλευρά της της Health Marketing υπέγραψε o Ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής της, Κλέαρχος Πρωτοπαπάς Καραντάνης.

Στα πλαίσιο της συνεργασίας αυτής υλοποιείται και υποστηρίζεται η πρωτοβουλία του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για τη δημιουργία του πρώτου Ετήσιου Θεσμού Επιχειρηματικής Ηγεσίας στη Βόρεια Ελλάδα GOLDEN LIST (Μακεδονία, Θεσσαλία, Θράκη). Μεταξύ άλλων, ο θεσμός αυτός θα έχει σαν σκοπό να καταστήσει γνωστό το σημαντικό ρόλο των επιχειρήσεων «leaders» της Βόρειας Ελλάδας στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της χώρας.