Skip to main content

Το ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης συνεχίζει τον διάλογο για τα ζητήματα της πόλης

Μπαράζ συναντήσεων και επαφών πραγματοποίησε τις προηγούμενες ημέρες αντιπροσωπεία της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής ‘Α Θεσσαλονίκης

Αντιπροσωπεία της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής ‘Α Θεσσαλονίκης συναντήθηκε με πρώην εργαζομένους της εταιρείας ΑΓΝΟ, οι οποίοι ενημέρωσαν σχετικά με τα οφειλόμενα της διοίκησης προς τους ίδιους.

Τα οφειλόμενα, σύμφωνα με τους εργαζομένους, ξεπερνάνε στο σύνολο τους τα 10 εκατομμύρια ευρώ. Η υπόθεση αυτή αποκτά και πολιτική χροιά. Φαίνεται λοιπόν ότι σύμφωνα με το νόμο της Κυβέρνησης Μητσοτάκη του 2019, κατά την εκκαθάριση της εταιρείας (η οποία το Μάρτιο που μας πέρασε πουλήθηκε) οι διεκδικήσεις των εργαζομένων θα πιστωθούν έπειτα από την ικανοποίηση των απαιτήσεων της παλιάς Αγροτικής Τράπεζας. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι δεν θα μείνουν χρήματα για τους εργαζομένους.

Επιπλέον την Τετάρτη 27 Ιουλίου, κλιμάκιο της Νομαρχιακής συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Κεντρικής Μακεδονίας, κύριο Θανάση Σαρόπουλο, ο οποίος ενημέρωσε σχετικά με την κατάργηση του Νομικού Προσώπου Διαχείρισης των κτημάτων και των δασικών εκτάσεων της Σχολής Γεωπονίας, Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος.

Μία κίνηση του Υπουργείου Παιδείας, η οποία έχει βρει όλο το ακαδημαϊκό προσωπικό της Σχολής απέναντι της, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Ά Θεσσαλονίκης, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, «παρακολουθεί όλα τα ζητήματα που αφορούν την πόλη και τους κατοίκους της και πάντα υπεύθυνα θα τοποθετείται αναφορικά αυτά».