Skip to main content

Το πρόγραμμα των τεσσάρων ομάδων της Θεσσαλονίκης στο Κύπελλο

Όλο το πρόγραμμα των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ, του Άρη, του Ηρακλή και του Απόλλωνα Πόντου στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος

Μπορεί το ντέρμπι ΠΑΟΚ - Άρης στην Τούμπα να δεσπόζει στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος, ωστόσο τα εισιτήρια για την επόμενη φάση διεκδικούν και ο Ηρακλής και ο Απόλλων Πόντου.

Το πρόγραμμα, λοιπόν, των τεσσάρων ομάδων της Θεσσαλονίκης που συμμετέχουν στον θεσμό έχει ως εξής:

- ΠΑΟΚ

Την 1η αγωνιστική ο Δικέφαλος του Βορρά θα υποδεχθεί τον Άρη στην Τούμπα, τη 2η αγωνιστική θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο για το ματς με τον Εργοτέλη, ενώ το πρόγραμμα θα κλείσει με τους «ασπρόμαυρους» να φιλοξενούνται στην έδρα του Αήττητου Σπάτων.

- Άρης

Τη 2η αγωνιστική η ομάδα του Πάκο Ερέρα θα υποδεχθεί τον Αήττητο Σπάτων και την 3η αγωνιστική οι «κίτρινοι» θα ταξιδέψουν στην Κρήτη για να αντιμετωπίσουν τον Εργοτέλη.

- Ηρακλής

Ο Ηρακλής θα ταξιδέψει την 1η αγωνιστική στη Σαντορίνη για να αγωνιστεί κόντρα στη Θύελλα Καμαρίου, ενώ τη 2η αγωνιστική θα υποδεχθεί στο Καυτανζόγλειο τον Ατρόμητο. Το πρόγραμμα των «κυανολεύκων» κλείνει στην έδρα του, απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

- Απόλλων Πόντου

Τέλος, ο Απόλλων Πόντου θα ταξιδέψει πρώτα στη Ρόδο για να αντιμετωπίσει τον Ηρόδοτο, στη 2η αγωνιστική θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο στην Καλαμαριά, ενώ στην τελευταία θα αγωνιστεί στο ίδιο γήπεδο κόντρα στη Λάρισα.

Οι τρεις αγωνιστικές θα πραγματοποιηθούν:

1η: 25, 26, 27 Σεπτεμβρίου

2η: 30, 31 Οκτωβρίου

3η: 4, 5, 6 Δεκεμβρίου

Υπενθυμίζεται ότι, όπως προβλέπεται από το φορμάτ διεξαγωγής της φάσης, την 1η αγωνιστική (25-27 Σεπτεμβρίου) παίζει ο 1ος με τον δεύτερο του ομίλου (πρώτα αναφέρεται ο γηπεδούχος) και ο 3ος με τον 4ο. Στη 2η αγωνιστική (30-31 Οκτωβρίου) ο 3ος με τον 1ο και ο 2ος με τον 4ο, ενώ στην 3η αγωνιστική (4-6 Δεκεμβρίου) αναμετρώνται ο 3ος με τον 2ο και ο 4ος με τον 1ο. Οι πρώτοι δύο περνούν στην επόμενη φάση.