Skip to main content

Το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη

Ο πρωθυπουργός θα μείνει για οκτώ ώρες στην πόλη και θα συναντηθεί με βουλευτές, παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς.

Περίπου οκτώ ώρες θα μείνει στη Θεσσαλονίκη, μεθαύριο Πέμπτη, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του για τις συσκέψεις με τους φορείς της πόλης, εν όψει του Thessaloniki Helexpo Forum.

Ο κ. Μητσοτάκης θα παραμείνει σχεδόν σε όλη τη διάρκεια παραμονής του στην πόλη στο Διοικητήριο (ΥΜΑΘ), καθώς σύμφωνα με όσα έχουν προγραμματιστεί μέχρι σήμερα θα δει αρχικά για ένα μισάωρο (στις 11.30' το πρωί) τους «γαλάζιους» βουλευτές της Θεσσαλονίκης, ενώ στη συνέχεια θα αρχίσουν τα... τραπέζια.

Από τις 12 το μεσημέρι, ο πρωθυπουργός θα έχει αλλεπάλληλες συσκέψεις με τους παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς της περιοχής, ενώ θα ακολουθήσουν συσκέψεις για τις υποδομές και τα έργα.

Ο κ. Μητσοτάκης θα συνοδεύεται σίγουρα από τον κ. Άκη Σκέρτσο και θεωρείται βέβαιη και η παρουσία του υπουργού Μεταφορών και Υποδομών, Κώστα Καραμανλή, ο οποίος θα βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη από την Τετάρτη. Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί εάν θα συνοδεύσουν κι άλλοι υπουργοί ή στελέχη της κυβέρνησης τον πρωθυπουργό.

Σε όλες τις συσκέψεις δεν θα βρίσκονται πάνω από δέκα άτομα, ενώ έχει προβλεφθεί και η παρουσία αυτοδιοικητικών φορέων στις συσκέψεις για συγκεκριμένα έργα, μεταξύ των οποίων υποδομές της Εγνατίας Οδού, μετρό, λιμάνι κ.ά.

Οι συσκέψεις στο Διοικητήριο έχει προγραμματιστεί να διαρκέσουν τέσσερις ώρες και στις 16.00' ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να αναχωρήσει για να επισκεφτεί την Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης, ώστε στις 18.00' να αναχωρήσει αεροπορικώς για την Αθήνα.