Skip to main content

Το Reworks έρχεται και φέτος να παρτάρει στη Θεσσαλονίκη

Η αρχή έγινε με το Reworks Agora και μια συναρπαστική εβδομάδα ξεκινά - Μεγάλα ονόματα της ηλεκτρονικής μουσικής στα decks του 15ου Reworks Festival

Το Reworks Festival, ο μεγάλος φεστιβαλικός θεσμός της σύγχρονης και πρωτοποριακής μουσικής της Ελλάδας επιστρέφει για την 15η επετειακή του έκδοση από τις 19 έως τις 22 Σεπτεμβρίου 2019, με χορηγό επικοινωνίας τη Voria.gr.

Κάθε Σεπτέμβρη, από το 2005, η Θεσσαλονίκη γίνεται ένα με τις χιλιάδες επισκεπτών από την υπόλοιπη Ελλάδα και τον κόσμο και μετατρέπεται σε κέντρο αστικού πολιτισμού, κατακλυζόμενη από μουσική, ιδέες και χρώματα.

Καλλιτέχνες που δημιουργούν στο σήμερα θέτοντας οι ίδιοι τις βάσεις για τα ρεύματα του αύριο, προσωπικότητες της τεχνολογίας, των τεχνών, του ακτιβισμού και όχι μόνο, θα δώσουν και φέτος το παρών σε ένα πρόγραμμα, που μαζί με το reworks agora, εκτείνεται σε πέντε ημέρες.

Η μουσική

Καλύπτοντας ένα ευρύ ηχητικό φάσμα από μοντέρνα κλασική, ambient, jazz και experimental μέχρι house, disco, techno και όχι μόνο, το reworks επιθυμεί να διευρύνει τους ορίζοντες και να συστήσει στο κοινό την παγκόσμια και Ελληνική μουσική του σήμερα και του αύριο. 60 καλλιτέχνες και σχήματα, συνθέτουν μια μοναδικά εκλεπτυσμένη σκιαγράφηση της σύγχρονης μουσικής και των τεχνών.

Επίσης, το reworks με χαρά υποδέχεται και παρουσιάζει δύο μεγάλα Ευρωπαϊκά φεστιβάλ στο πλαίσιο του We Are Europe. Το Nuits Sonores  από την Λυών, και το Unsound από την Κρακοβία, ενσωματώνοντας και τη δική τους αισθητική και φιλοσοφία για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αναλαμβάνοντας την επιμέλεια μέρους του συνεδριακού και μουσικού προγράμματος σε συνεργασία με το reworks festival & reworks agora.

Το line up του reworks 2019:

Solomun / Sven Väth / Ben Klock / Peggy Gou / Robert Hood / Apparat  GusGus / Adriatique / Sam Paganini / Dubfire / Agoria / Christian Löffler / Mind Against / Matthew Halsall / Mammal Hands / Kittin / KiNK / Innellea / Mathame / Peter Broderick / Answer Code Request / Newa / Tim Sweeney / Sunda Arc / Bill Kouligas / Mixmaster Morris / AND.ID / Hior / Ison / Anna vs June / Jay Glass Dubs /  Aparde / RITU / G-Ha / Maurizio Schmitz / Tendts / Bartosz Kruszynski /  Ehohroma / Senka  Future Of Matter / Celestia / Anne / Symmetric / George Adi / Pyramidos / Dynamons  / ArKI / Andreas Athineos / Thomas Numan / Chris Ex / Kemal / Miles ØD / George Next / Radio etc / Unickue / Tanchevski / Teo Mavropoulos

Ο ήχος του αύριο

Το Reworks, από την πρώτη του κιόλας έκδοση ταυτίστηκε με την πρωτοπορία και καθιερώθηκε ως ένα φεστιβάλ που δημιουργεί τάσεις. Μέχρι σήμερα έχει φιλοξενήσει και παρουσιάσει το έργο περισσότερων από 1200 καλλιτεχνών.

Ακούστε εδώ την επίσημη playlist που θα σας εισαγάγει στους ήχους του #reworks2019
https://open.spotify.com/playlist/5LC2K7iVXjnjURknP4UzXc?si=Vqf1Yv-yT1SxbwZhouIjEA

Το reworks, με επικεντρο τον πολιτισμό και τις σύγχρονες μουσικές τάσεις από όλο τον κόσμο, είναι έτοιμο και φέτος να υποδεχτεί επισκέπτες και καλλιτέχνες που θα δημιουργήσουν ακόμα μια αξέχαστη γιορτή στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Όλες οι πληροφορίες και τα τελευταία νέα στο
www.reworks.gr

Προπώληση Εισιτηρίων
Μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας από τα καταστήματα Public σε όλη την Ελλάδα και online από το παρακάτω link:
www.reworks.gr/tickets

ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ
ΠΕΜΠΤΗ - ΛΙΜΑΝΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ + ΣΑΒΒΑΤΟ - ΜΥΛΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ - ΜΕΤ ΗΟΤΕL

Τιμές και κατηγορίες εισιτηρίων:
Reworks Special Pass
TIER 1:  50€  (SOLD OUT)
TIER 2:  70€  (SOLD OUT)
TIER 3:  80€  (Εξαντλούνται)

Παρέχει πρόσβαση σε όλες τις εκδηλώσεις του Reworks Agora στις 15 Σεπτεμβρίου και στο Reworks Festival στις 19, 20, 21 & 22 Σεπτεμβρίου.

Εισιτήριο 3ημέρου
60€
Παρέχει πρόσβαση στο Reworks Festival στις 19, 20 & 21 Σεπτεμβρίου.

Εισιτήρια ημέρας
Πέμπτη 19.09: 1η εκδοση  23€ (Σε διαθεσιμότητα)
Παρασκευή 20.09: 1η εκδοση  25€ (Σε διαθεσιμότητα)
Σάββατο 21.09:  1η εκδοση 25€ (Σε διαθεσιμότητα)
Κυριακή 22.09: 1η εκδοση 25€ (Sold Out)