Σάββατο 25 Ιουνίου 2022
x

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΜΑΐΟΥ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ «EGO GYM WHITE TOWER 2022» ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Έρχεται ξανά το 2ο Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους «White Tower» που διοργανώνει η Ε.Γ.Ο. στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από το ξεκίνημα του 2019.

Η ομορφιά της «Γυμναστικής για Όλους», ενός αθλήματος που συνδυάζει ακροβατικά, χορευτικά και θεατρικά στοιχεία ζωντανεύει στο Κονταξοπούλειο Δημοτικό Γυμναστήριο Ωραιοκάστρου, όπου το Σάββατο 28 Μαΐου (18.00 - 21.30) θα διεξαχθεί το Φεστιβάλ «EGO Gym White Tower 2022», αποτελώντας μία συνδιοργάνωση της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας και του Δήμου Ωραιοκάστρου, η οποία είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού «Be Active» της Γ.Γ.Α..

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό, που θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει προγράμματα 28 ομάδων από κάθε γωνιά της Ελλάδας, με πρωταγωνιστές αθλούμενους ηλικίας από 4 έως 33 ετών.

Θα είναι το 2ο Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους «White Tower» που διοργανώνει η Ε.Γ.Ο. στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από το ξεκίνημα του 2019, το οποίο ακολούθησε η πανδημία.

Η ανταπόκριση στο φετινό κάλεσμα ήταν αξιοσημείωτη, σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου, με τον συνολικό αριθμό των συμμετεχόντων να αγγίζει τους 500. Θα συμμετάσχουν ομάδες από την Αλεξανδρούπολη, από την Αττική, από πόλεις της Μακεδονίας, όπως Σέρρες και Έδεσσα, όπως βέβαια και από την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Το «EGO Gym White Tower 2022», όπως όλα τα Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους, δεν θα έχει διαγωνιστικό και βαθμολογικό χαρακτήρα, αλλά ούτε και ηλικιακά όρια, αναδεικνύοντας την αξία της συμμετοχής και επιβραβεύοντας τους πάντες με αναμνηστικά έπαθλα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ