Skip to main content

Το Σάββατο κρίνεται ο αγώνας του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης

Ο αγώνας των Κιτρίνων με τους Αρκάδες είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή, ωστόσο η διεξαγωγή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Ο Άρης ήταν μια από τις ομάδες που επηρεάστηκε από τον νέο κορωνοϊό με αρκετούς ποδοσφαιριστές του να νοσούν και με αποτέλεσμα την ακύρωση του αγώνα με την Λάρισα.

Την Κυριακή όμως ο Άρης αγωνίζεται με τον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League Interwetten και υπάρχει μια μεγάλη συζήτηση ως προς τη διεξαγωγή του.

Από τα πέντε κρούσματα που έχει ο Άρης αυτή τη στιγμή, ενεργό για την μη διεξαγωγή του αγώνα θεωρείται ένα, αυτό που έγινε γνωστό την Τρίτη.

Όμως, για την μη διεξαγωγή του αγώνα απαιτούνται τρία ενεργά κρούσματα, που οι κιτρινόμαυροι αυτή τη στιγμή, δεν έχουν, καθώς τα προηγούμενα τέσσερα ήταν ήδη γνωστά από την προηγούμενη εβδομάδα.

Όπως αναφέρει συγκεκριμένα το υγειονομικό πρωτόκολλο «στην περίπτωση προγραμματισμένου αγώνα ομάδας διενεργείται μοριακός έλεγχος με RT-PCR ρινοφαρυγγικού δείγματος σε όλους τους αθλητές την παραμονή του αγώνα», γεγονός που δείχνει πως η διεξαγωγή του αγώνα την Κυριακή θα κριθεί το Σάββατο και τα τεστ που θα γίνουν παραμονές του αγώνα με την Τρίπολη.

Οι άνθρωποι της Λίγκας, σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr έχουν ως κατεύθυνση μόνο το υγειονομικό πρωτόκολλο και με βάση αυτό κινούνται, για την διεξαγωγή ή μη του αγώνα.