Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Το σχεδιάγραμμα της Τροχαίας για το δυστύχημα με θύμα την 21χρονη Έμμα (φωτο)

Στο σχεδιάγραμμα αποτυπώνονται τα μοιραία δευτερόλεπτα όταν το αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του και χτύπησε της 21χρονη φοιτήτρια κτηνιατρικής.

Την ώρα που η αδικοχαμένη Έμμα, η οποία έφυγε από τη ζωή στα 21 της χρόνια μετά από παράσυρση από αυτοκίνητο στην οδό Εγνατία στη Θεσσαλονίκη, δίνει φως και ελπίδα σε ασθενείς μετά τη γενναία απόφαση για τη δωρεά των οργάνων της, νέα στοιχεία από τη μέρα του δυστυχήματος, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σχεδιάγραμμα της Τροχαίας, που δημοσιεύει η Real news, αποτυπώνει την πορεία του μοιραίου οχήματος που χτύπησε και εγκατέλειψε αιμόφυρτη την 21χρονη φοιτήτρια.

Στο σχεδιάγραμμα αποτυπώνονται τα μοιραία δευτερόλεπτα όταν το αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του και χτύπησε της 21χρονη φοιτήτρια κτηνιατρικής.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της Τροχαίας ο οδηγός λόγω της υπερβολικής ταχύτητας δεν κατάφερε να αντιδράσει και να επανακτήσει τον έλεγχο του οχήματός του. Ο 26χρονος σύμφωνα με το ίδιο σχεδιάγραμμα, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα αυτό να ολισθήσει, να περάσει στο αντίθετο ρεύμα και να παρασύρει την άτυχη Έμμα και στη συνέχεια να την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στο οδόστρωμα.

«Με απόλυτη βεβαιότητα, ο δράστης είχε χάσει τον έλεγχο του οχήματος πριν δολοφονήσει την άτυχη Εμμα και είχε εισέλθει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Σε καμία περίπτωση δεν ισχύουν αυτά τα οποία ισχυρίστηκε ο δράστης, ότι δηλαδή πετάχτηκε απότομα μπροστά του, καθώς επίσης υπάρχουν και μαρτυρίες που επιβεβαιώνουν τα ανωτέρω. Οπως επίσης υπάρχει και μαρτυρία από αυτόπτη μάρτυρα ότι χτύπησε την άτυχη Εμμα ο δράστης και δεύτερη φορά με το αυτοκίνητο. Η συμπεριφορά του δεν είναι μόνο εγκληματική, είναι και δολοφονική και δεν έχει επιδείξει μέχρι και σήμερα κανένα ίχνος μεταμέλειας», δήλωσε στην ίδια εφημερίδα ο δικηγόρος της οικογένειας της 21χρονης φοιτήτριας, Νικόλαος Ρουσσόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι ο 26χρονος οδηγός του οχήματος έχει κριθεί προφυλακιστέος, ενώ ελεύθερη με όρους είναι η 19χρονη συνοδηγός.

Μέχρι στιγμής έχουν μεταμοσχευθεί η καρδιά, το ήπαρ και ο ένας νεφρός της Έμμας ενώ σήμερα αναμένεται να γίνει η επέμβαση στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου για τη μεταμόσχευση των κερατοειδών χιτώνων που παραμένουν στην τράπεζα οφθαλμών του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.