Skip to main content

Το συγκινητικό μήνυμα της νοσηλεύτριας για τον εμβολιασμό και το σχόλιο Κικίλια

Το μήνυμα της νοσηλεύτριας Σοφίας Κωστούρου σχολίασε και μοιράστηκε μέσω των social media υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Συγκινεί το μήνυμα το μήνυμα της νοσηλεύτριας Σοφίας Κωστούρου για τον εμβολιασμό και τον ένα χρόνο covid 19 και τις συγκλονιστικές εμπειρίες που βίωσε. Το μήνυμα σχολίασε και μοιράστηκε μέσω των social media υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

«Ένας χρόνος έχει περάσει από τότε που ξεκίνησε όλη αυτή η περιπέτεια με τον COVID. Ένας πολύ δύσκολος χρόνος… Να παλέψεις για την υγεία τόσων συνανθρώπων μας και μαζί να πρέπει να προστατεύσεις και τη δική σου υγεία», αφηγείται η Σοφία Κωστούρου, νοσηλεύτρια επιτήρησης λοιμώξεων στο Νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”.

«Αυτήν τη στιγμή, όμως, έχουμε στα χέρια μας ένα εμβόλιο κι αυτό τα αλλάζει όλα», τονίζει.

«Το εμβόλιο είναι ζωή!» τονίζει η γυναίκα, ανακαλώντας συγκινημένη τον πρώτο εμβολιασμό ενός ηλικιωμένου. «Ο πρώτος πολίτης που εμβολίασα ήταν ένας πολύ συμπαθής ηλικιωμένος κύριος. Το “ευχαριστώ” που μου είπε, η ευγνωμοσύνη που είδα στα μάτια του ήταν κάτι που δεν θα ξεχάσω όσο ζω!».

«Και όταν φύγει αυτός ο ιός από τη ζωή μας, νομίζω θα έχω να το λέω ότι ήμουν κι εγώ εκεί κι έκανα από τον ρόλο μου όσα περισσότερα μπορούσα…», προσθέτει.
Σχολιάζοντας το βίντεο, ο Βασίλης Κικίλιας, υπογράμμισε πως η Σοφία «μιλάει μέσα από την καρδιά της, με λογισμό και με όνειρο».