Skip to main content

Το σποτ Μητσοτάκη για τον ένα χρόνο διακυβέρνησης της ΝΔ

Το βίντεο κάνει έναν απολογισμό των 12 μηνών με εικόνες από τις πιο σημαντικές στιγμές της χρονιάς από τη στιγμή των βουλευτικών εκλογών.

Με ένα βίντεο ευχαρίστησε ο πρωθυπουργός τους πολίτες, με αφορμή τα πρώτα "κυβερνητικά γενέθλια", τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τις εκλογές.

Το βίντεο κάνει έναν απολογισμό των 12 μηνών με εικόνες από τις πιο σημαντικές στιγμές της χρονιάς από τη στιγμή των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019 μέχρι σήμερα.

Εικόνες από το Μέγαρο Μαξίμου, τις επίσημες συναντήσεις του Πρωθυπουργού, τα ταξίδια του σε Έβρο αλλά και άλλες περιοχές της Ελλάδας, τις συνεντεύξεις σε διεθνή ΜΜΕ για την επιτυχημένη αντιμετώπιση του κορωνοϊού, την υπογραφή του East Med και άλλες.

"Πριν από ένα χρόνο, λίγοι θα περίμεναν πως μέσα από πρωτοφανείς περιπέτειες θα χτίζαμε και πάλι την εθνική μας αυτοπεποίθηση. Ότι θα πιστεύαμε, ξανά, πως #Ενωμένοι_Μπορούμε. Και αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος για την πατρίδα μας. Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας" αναφέρει στο μήνυμά του στα social media, ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.