Skip to main content

Το... τιτίβισμα Μουμτζή τον Σεπτέμβριο που έγινε viral λόγω ΣΚΑΪ

Ο εισηγητής σεμιναρίων της Πολιτικής Ακαδημίας της ΝΔ, με το προκλητικό tweet, δέχεται πλέον πυρά από τους «γαλάζιους» της Θεσσαλονίκης

Ένα tweet του προηγούμενου Σεπτεμβρίου, από τον Σάκη Μουμτζή, έχει γίνει viral στις τάξεις των νεοδημοκρατών, με αφορμή την τρομοκρατική επίθεση στον ΣΚΑΪ. Μάλιστα, δεν είναι λίγα τα στελέχη, που δυσανασχετούν σήμερα με εκείνο το... τιτίβισμα και εκθέτουν ακόμη και δημοσίως τον κ. Μουμτζή.

Όπως για παράδειγμα ο πρώην βουλευτής του κόμματος, Δημήτρης Γαλαμάτης, ο οποίος τον κατακεραυνώνει στο Facebook.

Στις 5 Σεπτεμβρίου 2018, ο κ. Μουμτζής, ο οποίος ήταν και εισηγητής σε σεμινάρια της Πολιτικής Ακαδημίας Στελεχών της ΝΔ και θεωρείται από τους ένθερμους υποστηρικτές του προέδρου του κόμματος, Κυριάκου Μητσοτάκη, έγραφε: «Καλώς κατηγορήσαμε τον Α. Σαμαρά που έκλεισε την ΕΡΤ. Έπρεπε να την ανατινάξει».



Η πληρωμένη απάντηση του κ. Γαλαμάτη σήμερα, λίγες ώρες μετά την έκρηξη στον ΣΚΑΪ, συνοδεία της ανάρτησης του κ. Μουμτζή, είναι: «5 Σεπτεμβρίου 2018! Δηλώνει τι δεν έγινε σωστά με την ΕΡΤ. Ούτε προάγγελος αυτού που έγινε στο ΣΚΑΪ να ήταν... Κοινωνική αποδοχή και επιδοκιμασία. Να πως καλλιεργείται το έδαφος... Να πως κάποιοι υπηρετούν (άθελα τους άραγε?) με απόλυτη συνέπεια, αυτό που υποτίθεται πολεμούν!...».

Και το σούσουρο στα «γαλάζια» πηγαδάκια της Θεσσαλονίκης καλά κρατεί...