Skip to main content

Το τσουρέκι της Μαρέβας και η φανέλα της εθνικής στον Μητσοτάκη

Η βόλτα του Κυριάκου Μητσοτάκη χθες στην αγορά της Θεσσαλονίκης συνοδεύθηκε από μια επίσκεψη στον Τερκενλή για το αγαπημένο τσουρέκι της συζύγου του.

-Επίσκεψη Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη και χωρίς αγορά από τον Τερκενλή, για το κλασικό τσουρέκι της Μαρέβας δεν νοείται. Χτες ο πρωθυπουργός μετά την εκδήλωση στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, πήγε μια βόλτα στην αγορά της Θεσσαλονίκης και επισκέφτηκε καταστήματα, ενώ είχε και κάποιες ιδιωτικές συναντήσεις στο Ηλέκτρα Παλλάς. Προτού πάει στο ξενοδοχείο όμως πέρασε μαζί με τον Σταύρο Καλαφάτη από τον Τερκενλή της Αριστοτέλους και πήρε, τι άλλο, το αγαπημένο τσουρέκι της συζύγου...

-Στο κτήριο υπηρεσιών της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στη δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης, ο κ. Μητσοτάκης είχε και πάλι συνάντηση στο... πόδι με τον παλιό μπασκετμπολίστα του ΠΑΟΚ και εργαζόμενο στην περιφέρεια, Χρήστο Κωνσταντινίδη. Στην προηγούμενη επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στο κτήριο, ο κ. Κωνσταντινίδης του είχε χαρίσει μια μπάλα μπάσκετ. Αυτή τη φορά, παρουσία και πάλι της Βούλας Πατουλίδου, ο πρωθυπουργός πήρε μια φανέλα της εθνικής μπάσκετ ανδρών με το νούμερο 7. Μονολογώντας, ο πρωθυπουργός είπε: «Πόσο καιρό έχω να παίξω μπάσκετ...».

-Γι' ακόμη μια φορά παρών σε επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη ο Φάνης Παπάς. Η παρουσία του εκ νέου σε όλη την επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στην πόλη, απέδειξε πως παρά την παραίτησή του από την προεδρία του ΟΠΕΚΕΠΕ και τα σχόλια με τα οποία συνοδεύτηκε, ουδόλως επηρεάστηκε η σχέση του με τον πρωθυπουργό. Άλλωστε, η στενή φιλία των δυο ανδρών δύσκολα θα μπορούσε να διαταραχθεί από διαδικαστικά και θέσεις...

-«Τσεκούρι» έπεσε στις προσκλήσεις για την κλειστή εκδήλωση παρουσίασης των οδικών αξόνων Θεσσαλονίκης – Έδεσσας και Δράμας – Αμφίπολης στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, παρουσία του πρωθυπουργού. Οι μόλις 30 θέσεις που χωρούσε βάσει πρωτοκόλλων το διατηρητέο, άφησε πολύ κόσμο εκτός. Στις απουσίες των βουλευτών από την Α' Θεσσαλονίκης δεν είδαμε τις κ.κ. Ράπτη και Ευθυμίου, όπως και κανέναν βουλευτή της Β' Θεσσαλονίκης από τους τρεις κ.κ. Καράογλου, Αναστασιάδη και Βαρτζόπουλο. Παρόντες από τους βουλευτές Θεσσαλονίκης ήταν ο υφυπουργός, Σταύρος Καλαφάτης και οι κ.κ. Γκιουλέκας, Σιμόπουλος και Κούβελας.