Skip to main content

Το Twitter ανέστειλε τον λογαριασμό του Κυριάκου Βελόπουλου

Η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης ανέστειλε τον λογαριασμό του προέδρου της Ελληνικής Λύσης - Τι αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος.

Στην αναστολή του λογαριασμού του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου προχώρησε η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Twitter.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του κόμματος, «δυστυχώς, μια ημέρα εορτής για την Ορθοδοξία, η Ελληνική Λύση και ο πρόεδρός της, Κυριάκος Βελόπουλος, δέχονται επίθεση. Την ίδια στιγμή ο ακόμα και ο εκπρόσωπος των Ταλιμπάν διατηρεί λογαριασμό στο συγκεκριμένο μέσο ανενόχλητος, το Twitter ανέστειλε την λειτουργία του λογαριασμού των ανακοινώσεων της Ελληνικής Λύσης και του προέδρου της, Κυριάκου Βελόπουλου».

Το κόμμα υποστηρίζει πως η αναστολή του λογαριασμού έγινε εξαιτίας «αποκαλύψεων» της Ελληνικής Λύσης «για τις ανεμογεννήτριες και την απάτη των ΑΠΕ, τις πυρκαγιές, τους παράνομους μετανάστες αλλά και η συνεχής αναφορά μας σε θέματα που το σύστημα προσπαθεί επιμελώς να αποκρύπτει, ενόχλησαν».

«Δεν το βάζουμε κάτω. Τα social media (όπως Facebook, YouTube) τα έχουμε καταγγείλει κι από τη βουλή, καθώς χρόνια τώρα λειτουργούν αντιδημοκρατικά και με ιδεολογικά φίλτρα. Δεν μας φαίνεται περίεργο που για άλλη μια φορά μας "χτυπούν". Με τέτοιες επιθέσεις όμως το μόνο που καταφέρνουν είναι να μας κάνουν πιο δυνατούς. Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες!» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.