Skip to main content

Τόκιο: Έδωσε ραντεβού για τους Ολυμπιακούς του Παρισιού ο Πετρούνιας (vid)

«Μια καριέρα δεν τελειώνει εδώ, πάμε στο Παρίσι το 2024 για να κλείσει εκεί με ένα χρυσό μετάλλιο», δήλωσε στην ΕΡΤ ο άρχοντας των κρίκων.

Το χρυσό μετάλλιο στο Παρίσι έθεσε ως επόμενο μεγάλο του στόχο ο «άρχοντας των κρίκων», Λευτέρης Πετρούνιας.

Λίγη ώρα μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ο Έλληνας πρωταθλητής μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ, όπου αφιέρωσε το μετάλλιο στις κόρες του και στην Ελλάδα.

«Νιώθω γεμάτος, αλλά μου έμεινε μία γλυκόπικρη γεύση. Ήταν ένας δύσκολος από πλευράς διαχείρισης τελικός, πάρα πολύ δύσκολος. Περάσαμε πολλά για να φτάσουμε έως εδώ, τα καταφέραμε και πήρα ένα ακόμη μετάλλιο. Δεν το κρύβω, όμως, πως δεν μου αρέσει να χάνω και γι΄ αυτό θα πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτω και να δουλέψουμε για να πάρουμε ξανά το χρυσό στο Τόκιο», είπε μεταξύ άλλων ο Πετρούνιας, ο οποίος ρωτήθηκε για το που αφιερώνει το μετάλλιο που πήρε σήμερα:

«Στην Ελλάδα και στις κόρες μου. Θέλω να ευχαριστήσω τη σύζυγό μου, Βασιλική, που βρίσκεται σήμερα εδώ μαζί μου, τους προπονητές μου, όλο το τιμ που δουλεύουμε μαζί. Μια καριέρα δεν τελειώνει εδώ, πάμε στο Παρίσι το 2024 για να κλείσει εκεί με ένα χρυσό μετάλλιο.»