Skip to main content

Tον γύρο του κόσμου έκανε το video της Voria από τη φιέστα του ΠΑΟΚ!

Μεγάλα δημοσιογραφικά μέσα και η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναδημοσίευσαν τη στιγμή που οι οπαδοί του «Δικεφάλου» μετατρέπουν την Τούμπα σε κόλαση.

Τον γύρο του κόσμου έχει κάνει κυριολεκτικά το βίντεο της Voria.gr από τη στιγμή που η Τούμπα παίρνει φωτιά κατά τη διάρκεια της φιέστας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ.

Είναι η στιγμή που οι «ασπρόμαυροι» οπαδοί ανάβουν αμέτρητους πυρσούς στο γήπεδο δημιουργώντας μία εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που θύμισε κόλαση αλλά κανείς δεν φανταζόταν την έκταση που θα μπορούσε να πάρει το συγκεκριμένο βίντεο.

Άλλωστε τόσο ο «Δικέφαλος» όσο και οι οπαδοί του χαίρουν εκτίμησης και συχνής προβολής από μεγάλα δημοσιογραφικά μέσα του πλανήτη και η μεγαλειώδης φιέστα της Κυριακής μόνο απαρατήρητη δεν θα μπορούσε να περάσει για αυτά.

Η Voria.gr μέσω του Βούλγαρου Football Expert, Μετόντι Σουμάνοφ έδωσαν στη δημοσιότητα το παρακάτω ξεχωριστό βίντεο που αναδημοσιεύτηκε από φημισμένα μέσα και δίκτυα όπως το διάσημο βρετανικό περιοδικό FourFourTwo, το αμερικανικό δίκτυο για την Premier League, NBC Soccer Sports, την αμερικανική ιστοσελίδα Bleacher Report, η βρετανική μιντιακή εταιρεία GiveMeSport, το μέλος του βρετανικού ομίλου LADbible, SPORTbible και ο Ελληνοκύπριος δημοσιογράφος, Φίλιππος Κιτρομηλίδης, κεντρικός παρουσιαστής στο Real Madrid TV! Μάλιστα στην αναδημοσίευση του βίντεο προχώρησε μέσω του SPORTbible και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Απολαύστε ξανά παρακάτω το εντυπωσιακό βίντεο της Voria και τις σχετικές αναδημοσιεύσεις του: