Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Αναβαθμίζονται οι εγκαταστάσεις του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου

Επίσκεψη του Λευτέρη Αυγενάκη στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Θεσσαλονίκης μαζί με την αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου

Τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, μαζί με την αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, τη βουλευτή ΝΔ Α’ Θεσσαλονίκης, Έλενα Ράπτη, και παρουσία του προέδρου του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου, Κωνσταντίνου Χαντζαρίδη.

Οι παρευρισκομένοι δεσμεύτηκαν ότι θα προχωρήσουν άμεσα στην αναβάθμιση όλων των εγκαταστάσεων και του περιβάλλοντα χώρου του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Λευτέρης Αυγενάκης είχε την περασμένη Κυριακή συνάντηση με τους 10 ιστιοπλοϊκούς ομίλους της Περιφέρειας Κρήτης, ενώ αύριο το πρωί (14/10) θα επισκεφθεί τον Ναυτικό Όμιλο Αλεξανδρούπολης, δίνοντας συνέχεια στο ενδιαφέρον του για την ανάπτυξη των αθλημάτων θάλασσας.

Παράλληλα η κ. Πατουλίδου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ένα πράγμα δεν θα σταματήσω να είμαι ποτέ! Αθλήτρια! Είναι ευθύνη μου να είμαι παρούσα σε κάθε αθλητικό έργο που θα προάγει τον χώρο και τον αθλητή. Παρούσα από οποιαδήποτε θέση κι αν κατέχω. Παρούσα στα σωματεία και στους προπονητικούς χώρους, στα ανοιχτά γήπεδα των γειτονιών, στον θαλάσσιο στίβο του Θερμαϊκού. Παρούσα ακόμα και σαν φωτογραφία στον τοίχο ενός γυμναστηρίου που θα εμπνέει έναν αθλητή. Η αθλητομάνα Θεσσαλονίκη στην κορυφή όλων των αθλητικών γεγονότων».