Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018
x

ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ

Από τις 3 έως τις 9 Μαρτίου το Κ.Ω.Θ. ανοίγει και πάλι τις πόρτες του σε όλους όσους ενδιαφέρονται να βιώσουν με ολιστικό τρόπο την εκπαίδευση.

Για τέταρτη συνεχή χρονιά το Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης διοργανώνει το μεγάλο εκπαιδευτικό, καλλιτεχνικό, επιμορφωτικό Forum. Μια μεγάλη γιορτή που φέτος έχει θέμα τον Χορό στη Μουσική.

Από τις 3 έως τις 9 Μαρτίου το Κ.Ω.Θ. ανοίγει και πάλι τις πόρτες του σε όλους όσους ενδιαφέρονται να πειραματιστούν, να καταθέσουν ιδέες και να βιώσουν με ολιστικό τρόπο την εκπαίδευση.

«Τα μαθήματα αλλιώς! Με την ελαφράδα και την έμπνευση του Χορού! Επτά ημέρες γεμάτες εργαστήρια, συναυλίες, παρουσιάσεις, αυτοσχεδιασμούς, όπου καθηγητές, σπουδαστές και γονείς, αλλά και οι καλεσμένοι αξιόλογοι μουσικοί και παιδαγωγοί της Θεσσαλονίκης και της Ελλάδας γενικότερα, ανταλλάσσουν απόψεις και προσφέρουν γνώσεις κι εμπειρίες γύρω από το θέμα της εκπαίδευσης και της μουσικής τέχνης» υπόσχεται το Κρατικό Ωδείο.

Με ζητούμενο τη μεγαλύτερη επίγνωση και εμβάθυνση, αλλά και την ικανότητα για συνεργασία, οι καθηγητές εγκαταλείπουν τις αίθουσες διδασκαλίας και μεταφέρουν τις προτάσεις τους στην Αίθουσα Εκδηλώσεων Κ.Ω.Θ. «Μελίνα Μερκούρη», συντροφιά με τα πάνελ των γονέων, τις αναζητήσεις των σπουδαστών και τα μουσικά δρώμενα.

Σε όλες τις δράσεις του Forum η είσοδος είναι ελεύθερη.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ