Skip to main content

Τοσουνίδης: Ο Κοτζιάς οφείλει την υπουργική του καρέκλα στους ΑΝΕΛ

Ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Θ. Τοσουνίδης κάλεσε τον υπουργό Εξωτερικών να είναι «πιο προσεκτικός» στις δηλώσεις του

Επίθεση κατά του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, με αιχμή τη Συμφωνία των Πρεσπών εξαπέλυσε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης.

Μιλώντας στον Ant1 ο κ. Τοσουνίδης κάλεσε τον υπουργό Εξωτερικών να είναι «πιο προσεκτικός» στις δηλώσεις του.

«Ο κ. Κοτζιάς δεν θα πρέπει να ξεχνάει ότι οφείλει την υπουργική καρέκλα στην οποία κάθεται στους Ανεξάρτητους Έλληνες» είπε τονίζοντας ότι «όσοι μετέχουν σε μία συγκυβέρνηση θα πρέπει να τοποθετούνται και να φέρονται με σεβασμό και προσοχή».

Ανέφερε ακόμη ότι όταν ο κ. Κοτζιάς «προσεγγίζει ζητήματα ή όταν θέλει να κάνει προβλέψεις στα όρια της μαντείας θα πρέπει να είναι πάρα πολύ προσεκτικός». Άλλωστε, πρόσθεσε, «είναι ένας πολιτικός ο οποίος δεν δοκιμάστηκε στον στίβο της πολιτικής ζητώντας τον σταυρό προτίμησης από τους Έλληνες ψηφοφόρους».

Ο κ. Τοσουνίδης σημείωσε ότι οι ΑΝΕΛ «θα συνεχίσουν να παράγουν έργο με αυτή την κυβέρνηση» μέχρι τη στιγμή που, όπως είπε, «θα χτυπήσει την πόρτα της Βουλής η συμφωνία». «Εφόσον έρθει κάποια συμφωνία η απόφασή μας είναι κάποια στιγμή το 2019 να δώσουμε σε όλους τους Έλληνες τη δυνατότητα να αποφασίσουν οι ίδιοι» πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται πως χθες ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ είχε κατηγορήσει τον υπουργό Εξωτερικών ότι «προσπαθεί να δημιουργήσει προβλήματα στην κυβερνητική συνεργασία».