Skip to main content

Toumba Magazine: Μία σπουδαία χρονιά χώρεσε σε 736 σελίδες (φωτο+vid)

Ο ΠΑΟΚ παρουσίασε στον ΙΑΝΟ την ειδική έκδοση που αποτυπώνει τη μεγάλη περσινή σεζόν συστήνοντας τους πρωταγωνιστές με το δικό του διαφορετικό πρίσμα.

Την ευκαιρία να πάρουν μία γεύση από το σπουδαίο «Toumba Special Edition» της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχαν όσοι βρέθηκαν νωρίτερα το απόγευμα στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ στην πλατεία Αριστοτέλους.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ παρουσίασε την ειδική έκδοση 763 σελίδων που αποτυπώνει την πορεία προς την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος στο ΟΑΚΑ και την προσπάθεια πρόκρισης στους ομίλους του Champions League ενώ συστήνει τα πρόσωπα της σεζόν 2018–19 υπό το δικό της διαφορετικό πρίσμα.

Το «παρών» έδωσε ο Δημήτρης Πέλκας που υπέγραψε τα αντίτυπα του βιβλίου, μικρών αλλά και μεγάλων φιλάθλων του «Δικεφάλου» που γέμισαν την αίθουσα παρουσιάσεων του ΙΑΝΟΥ με τους παρευρισκομένους να ανανεώνουν το... ραντεβού τους για την επόμενη σεζόν με την ευχή η καινούργια έκδοση να αφορά αποκλειστικά την κατάκτηση του πολυπόθητου για τον σύλλογο, πρωταθλήματος όπως αυτή εκφράστηκε δια στόματος του Παναγιώτη Αρωνιάδη, υπευθύνου επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.