Skip to main content

Τούμπα: Μουσικό γλέντι με τον Δημήτρη Κεχαγιά απόψε στο FUNtastic Park

Στο Χριστουγεννιάτικο πάρκο που δημιούργησε για δέυτερη χρονιά ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης επικρατεί καθημερινά το αδιαχώρητο.

Mουσικό γλέντι με τον Δημήτρη Κεχαγιά και το συγκρότημά του θα πραγματοποιηθεί απόψε, Σάββατο 30 Δεκεμβρίου, μπροστά στην εκκλησία της Αγίας Βαρβάρας στην Τούμπα, στο πλαίσιο της λειτουργίας του FUNtastic Park

Στο Χριστουγεννιάτικο πάρκο που δημιούργησε για δέυτερη χρονιά ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης στην πλατεία Μικρασιατικού και Θρακικού Πολιτισμού, επικρατεί καθημερινά το αδιαχώρητο.

Μιλώντας στη Voria.gr, ο πρόεδρος του ΕΣΘ, Παντελής Φιλιππίδης, δήλωσε ότι η προσέλευση του κόσμου στο πάρκο ξεπέρασε κάθε προσδοκία. «Ειδικά το τριήμερο των Χριστουγέννων, το πάρκο πήγε πολύ καλά. Ο κόσμος έρχεται, χαίρεται, διασκεδάζει και περνάει ωραία», λέει ο ίδιος.

Το FUNtastic Park θα παραμείνει ανοικτό μέχρι και την επόμενη Κυριακή, 7 Ιανουαρίου.

Στο πάρκο, μικροί και μεγάλοι έχουν την ευκαιρία να ανέβουν σε συναρπαστικά παιχνίδια λούνα παρκ, να κάνουν βόλτα πάνω σε ρομπότ, να επισκεφθούν τον Άη Βασίλη στο Σπίτι του και να γνωρίσουν διάφορα προϊόντα και εδέσματα από τοπικές επιχειρήσεις. Ακόμη, υπαρχει ειδικός χώρος με παιχνίδια για παιδιά από δύο ετών.

Παράλληλα, στο θεατράκι του Πολιτιστικού Κέντρου Τούμπας, πίσω από το FUNtastic Park πραγματοποιούνται καθημερινά χαρούμενες εκδηλώσεις για παιδιά. 

Η είσοδος στο πάρκο γίνεται εντελώς δωρεάν. Το FUNtastic Park είναι ανοικτό για το κοινό και οι επισκέπτες μπορούν να μπουν απλά και μόνο για να κάνουν βόλτα, χωρίς να πληρώσουν τίποτα. Ακόμα και το αντίτιμο για τα παιχνίδια, δεν ξεπερνά τα τρία ευρώ. 

Το FUNtastic Park προσκαλεί όλους τους κατοίκους της Τούμπας και όχι μόνο να επισκεφθούν το πάρκο, να διασκεδάσουν και να χορέψουν στο αποψινό γλέντι.