Skip to main content

Τουρκία: Ανεστάλησαν οι πτήσεις από το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης λόγω χιονιά (vid)

Πολλά τμήματα της Τουρκίας πλήττονται από το Σαββατοκύριακο από σφοδρές χιονοπτώσεις και οι αρχές έκλεισαν τα σχολεία σε μερικά τμήματα της χώρας

Οι αρχές ανέστειλαν όλες τις πτήσεις για μια ώρα σήμερα στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης εξαιτίας σφοδρής χιονόπτωσης στην πόλη, μετέδωσε ο κρατικός ραδιοσταθμός TRT Haber, ενώ πολλά άλλα μέρη στην Τουρκία αντιμετωπίζουν δυσκολίες στις μεταφορές εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Πολλά τμήματα της Τουρκίας πλήττονται από το σαββατοκύριακο από σφοδρές χιονοπτώσεις και οι αρχές έκλεισαν τα σχολεία σε μερικά τμήματα της χώρας. Η τουρκική Υπηρεσία για την Αντιμετώπιση Καταστροφών και Εκτάκτων Αναγκών (AFAD) ανακοίνωσε ότι χιλιάδες άνθρωποι έχουν αποκλειστεί εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Σε δήλωσή της, η AFAD αναφέρει πως 4.306 άνθρωποι παραμένουν αποκλεισμένοι σε ολόκληρη τη χώρα και πως ομάδες για την αντιμετώπιση εκτάκτων καταστάσεων έχουν παραδώσει σ’ αυτούς χιλιάδες πακέτα με ποτά και τρόφιμα, ενώ 6.750 άνθρωποι έχουν ήδη μεταφερθεί σε κοιτώνες σε επτά επαρχίες σε ολόκληρη τη χώρα.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ