Skip to main content

Τουρκία: Κοριτσάκι 17 μηνών σώθηκε από θαύμα στο αεροπορικό δυστύχημα

Το παιδάκι σώθηκε από καθαρή τύχη καθώς σύμφωνα με πληροφορίες καθόταν στο σημείο που κόπηκε το αεροσκάφος. Σε κρίσιμη κατάσταση η μητέρα του.

Ενα κοριτσάκι μόλις 17 μηνών είναι ο μικρότερος επιβάτης του αεροπλάνου σε αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης που κόπηκε στα τρία προκαλώντας τον θάνατο τριών ατόμων.

Το παιδάκι σώθηκε από καθαρή τύχη καθώς σύμφωνα με πληροφορίες καθόταν στο σημείο που κόπηκε το αεροσκάφος. Το παιδάκι μπορεί να σώθηκε, ωστόσο η μητέρα του δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή καθώς έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Υπενθυμίζεται ότι από το αεροπορικό δυστύχημα τραυματίστηκαν συνολικά 179 άτομα, ενώ βίντεο ντοκουμέντα από τον πανικό μέσα στο αεροσκάφος τη στιγμή που αυτό γίνεται κομμάτια σε διάδρομο του αεροδρομίου προκαλούν σοκ.

Το μικρό κοριτσάκι σύμφωνα με όσα προβλήθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εκτοξεύτηκε από τη θέση του μετά τη «σκληρή» προσγείωση στο έδαφος, ενώ η μητέρα του εγκλωβίστηκε. Οι οικείοι τους βρήκαν αμέσως το παιδάκι αλλά δυσκολεύτηκαν να βρουν τη γυναίκα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το κοριτσάκι νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους, είναι καλά στην υγεία του και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να λάβει εξιτήριο. Στο πλευρό του είναι η θεία του. Ωστόσο, όπως προαναφέρθηκε η μητέρα του που βρίσκεται σε άλλο νοσοκομείο είναι σε σοβαρή κατάσταση και θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργείο.