Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Η Αριστοτέλους παίζει μπάσκετ στη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη (φωτο+vid)

Σε ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ μεταμορφώθηκε η πλατεία Αριστοτέλους στη μνήμη του Άλκη Καμπανού - Μήνυμα κατά της οπαδικής βίας από τη Θεσσαλονίκη.

Ηχηρό μήνυμα κατά της οπαδικής και κάθε μορφής βίας στέλνει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Αθλητική Ένωση Ελλάδος με το διήμερο τουρνουά αγώνων μπάσκετ, το οποίο είναι αφιερωμένο στη μνήμη του αδικοχαμένου Αλκιβιάδη Καμπανού.

Για τις ανάγκες των αγώνων η πλατεία Αριστοτέλους μετατράπηκε σε ανοιχτό γήπεδο, τοποθετήθηκαν ταρτάν, μπασκέτες, πάγκοι και φυσικά οι απαραίτητες ηχητικές εγκαταστάσεις, με θεατές τούς πολίτες που κατεβαίνουν να κάνουν τη βόλτα τους.

Στο τουρνουά που ξεκίνησε εχθές και θα ολοκληρωθεί αύριο το απόγευμα συμμετέχουν 32 ομάδες με τους αγώνες να είναι 3χ3.

Ο Θοδωρής Τσαϊρίδης, Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, δήλωσε ότι το τουρνουά είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Αλκιβιάδη Καμπανού, που έπεσε θύμα οπαδικής βίας. «Θέλουμε να περάσουμε το μήνυμα κατά της τυφλής οπαδικης βίας που έχει κοστίσει 3 ζωές τα τελευταία 5 χρόνια στην πόλη μας. Και εμείς ως αστυνομικοί βρισκόμαστε στα γήπεδα και έχουμε πολλούς τραυματισμούς. Πρέπει επιτέλους όλοι μαζί να συμβάλουμε ώστε αυτά τα ακραία στοιχεία να απομακρυνθούν από τα γήπεδα και από τον αθλητισμό ο οποίος πρέπει να ενώνει και όχι να σκοτώνει».