Skip to main content

Τραγική κατάληξη για τον 43χρονο ψαρά - Βρέθηκε νεκρός στον Στρυμονικό

Ο άτυχος ψαράς εντοπίστηκε από διερχόμενο άτομο στη θαλάσσια περιοχή των Νέων Κερδυλίων, 200 με 250 μέτρα πριν την Κυανή ακτή.

Εντοπίστηκε νεκρός λίγο μετά τις 6.00 το απόγευμα της Τετάρτης μετά από πολυήμερες αναζητήσεις ο 43χρονος ψαράς που αγνοούνταν από τις 19 Μαΐου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, ο άτυχος ψαράς εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή των Νέων Κερδυλίων από διερχόμενο άτομο, 200 με 250 μέτρα πριν την Κυανή ακτή, κοντά στο σημείο όπου η βάρκα του είχε αναποδογυρίσει. Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι λιμενικές και αστυνομικές αρχές, οι οποίες έσπευσαν στο σημείο.

Η σωρός του ψαρά που καταγόταν από τα Λαγκαδίκια ταυτοποιήθηκε από συνεργάτη του.

Το χρονικό

Ο 43χρονος είχε βγει για ψάρεμα μαζί με τη συνομήλικη γυναίκα του στον Στρυμονικό Κόλπο την Τετάρτη 19/5. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το σκάφος στο οποίο επέβαινε το ανδρόγυνο ανατράπηκε και βυθίστηκε, ενώ η 43χρονη κατάφερε να φτάσει κολυμπώντας στη στεριά, όπου κάλεσε σε βοήθεια.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα οι άνθρωποι του Λιμενικού Σώματος ξεκίνησαν έντονες χερσαίες, εναέριες και πλωτές έρευνες. Μάλιστα, είχαν επιστρευτεί ακόμη και βατραχάνθρωποι, χωρίς όμως να μπορέσουν να τον εντοπίσουν.

Μία εβδομάδα αργότερο ο ψαράς εντοπίστηκε νεκρός, σκορπίζοντας τη θλίψη στα οικεία του πρόσωπα.

Δείτε τι δηλώνει για το περιστατικό η αντιδήμαρχος Αμφίπολης κ. Ελένη Πατσιά: