Skip to main content

Τραγικό δυστύχημα στον Δομοκό - Νεκρά τρία μέλη οικογένειας και ένας σοβαρά τραυματισμένος

Τρεις νεκροί και ένας βαριά τραυματισμένος είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστύχηματος στον δρόμο Ξυνιάδας – Δομοκού με βυτιοφόρο που μετέφερε αέριο

Τρεις νεκροί και ένας βαριά τραυματισμένος είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστύχηματος που έγινε στο δρόμο Ξυνιάδας – Δομοκού λίγο πριν τον αυτοκινητοδρομο Ε 65, τις μεσημβρινές ώρες όταν από άγνωστη αιτία συγκρούστηκε ένα ΙΧΕ αυτοκίνητο με 4 επιβαίνοντες, με βυτιοφόρο που μετέφερε αέριο.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και χρειάστηκαν πολύωρες προσπάθειες της πυροσβεστικής και αλλων σωστικών συνεργείων για να απεγκλωβιστούν νεκροί και ο τραυματίας .

Νεκροί ανασύρθηκαν ο οδηγός του αυτοκινήτου 45 χρόνων, η σύζυγός του 44 χρόνων και η κόρη τους 21 χρόνων όλοι αλβανικής καταγωγής. Σοβαρά τραυματίσθηκε ο 18χρονος γιός του ζευγαριού. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του lamiafm1.gr, διέμεναν στο Χαλάνδρι της Αθήνας και μετέβαιναν στην Αλβανία.

Ο 18χρονος μεταφέρθηκε στο κέντρο Υγείας Δομοκού και στην συνέχεια λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του στο Νοσοκομείο Λαμίας .

Πιο ελαφρά τραυματισμένος ειναι ο οδηγός του βυτιοφόρου.

Πηγή φωτογραφίας: trikalavoice.gr