Skip to main content

Τραγωδία στη Σκιάθο: Ηλικιωμένος με άνοια πάτησε με το αυτοκίνητο τη σύζυγό του

Μία 80χρονη κάτοικος Μεγάλης Βρετανίας που επισκεπτόταν συχνά το νησί της Σκιάθου κατέληξε όταν ο σύζυγός της την παρέσυρε με το αυτοκίνητο.

Τραγωδία εκτυλίχθηκε στη Σκιάθο με ηλικιωμένο ζευγάρι Άγγλων.

Ο 83χρονος άνδρας, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα άνοιας, παρέσυρε με το αυτοκίνητο την 80χρονη σύζυγό του.  Συγκεκριμένα, το δυστύχημα σημειώθηκε χθες γύρω στις 10:00, όταν ο ηλικιωμένος ετοιμαζόταν να φύγει από το σπίτι με το ΙΧ του. Αντιλαμβανόμενη η σύζυγός του ότι θα οδηγούσε, ενώ αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, έσπευσε να τον αποτρέψει να πάρει το αυτοκίνητο. Το ίδιο και ο γαμπρός του. Ωστόσο, ο 83χρονος ήταν αμετάπειστος σύμφωνα με το taxydromos.gr.

Ο ηλικιωμένος έβαλε μπροστά, ενώ τσακωνόταν με τον γαμπρό του. Η άτυχη γυναίκα φοβήθηκε, έκανε μερικά βήματα προς τα πίσω και γλίστρησε. Ο 83χρονος δεν αντιλήφθηκε ότι ήταν πεσμένη μπροστά στο όχημα και την πάτησε κυριολεκτικά με το αυτοκίνητο, ενώ στη συνέχεια έπεσε σε πρασιές.

Αμεσα κλήθηκε το Κέντρο Υγείας Σκιάθου για βοήθεια, αλλά όταν οι διασώστες έφθασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι η γυναίκα ήταν ήδη νεκρή. Ηταν μελανιασμένη και χτυπημένη στο κεφάλι και τον αυχένα. Στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσαν και αστυνομικοί που αντίκρισαν τον ηλικιωμένο να μην έχει καταλάβει πλήρως τι έχει συμβεί. Αργότερα στο Αστυνομικό Τμήμα έκλαιγε και ήταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και δεν ήταν σε θέση να δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς.

Η 80χρονη ήταν κάτοικος Μεγάλης Βρετανίας και επισκεπτόταν συχνά το νησί όπου διατηρούσαν εξοχικό με τον σύζυγό της εδώ και χρόνια. Είχε πάντοτε μία πολύ καλή σχέση με τον 83χρονο, όπως ανέφεραν οικείοι τους, χωρίς εντάσεις. Το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου σχημάτισε δικογραφία κατά του συζύγου της για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Ο ηλικιωμένος κρατείται και θα οδηγηθεί σήμερα στην Εισαγγελία Βόλου για κατάθεση.