Skip to main content

Τραγωδία στις Σέρρες: Νεκρός ηλικιωμένος μετά από φωτιά στο σπίτι του (vid)

Τη σορό ενός ηλικιωμένου εντόπισαν πυροσβέστες που κλήθηκαν για φωτιά σε κατοικία στον δήμο Σιντικής Σερρών την Κυριακή.

Τραγωδία σημειώθηκε την Κυριακή στις Σέρρες καθώς ένας ηλικιωμένος εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η υπηρεσία δέχτηκε κλήση για φωτιά σε σπίτι στον οικισμό Γόνιμο του δήμου Σιντικής Σερρών.

Κατά την κατάσβεση, οι άνδρες εντόπισαν τη σορό του ηλικιωμένου άνδρα.

Μιλώντας στο Infonews24, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σερρών Σωτήρης Δημητράκης δήλωσε πως στις 7 η ώρα, περίπου, το απόγευμα ενημερώθηκε η υπηρεσία για φωτιά σε ισόγεια κατοικία, στο Γόνιμο του δήμου Σιντικής.

«Αμέσως κινητοποιηθήκαμε με τρία οχήματα από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σιδηροκάστρου και ένα όχημα από Σέρρες. Φτάνοντας στον τόπο του συμβάντος, η φωτιά ήταν σε πλήρη εξέλιξη. Δυστυχώς το αποτέλεσμα ήταν να έχουμε το θάνατο του 82χρονου ιδιοκτήτη,» υπογράμμισε ο κ. Δημητράκης.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Γονίμου Παναγιώτης Μαϊκόπουλος ανέφερε: «Ο γιος του με τον εγγονό του προσπάθησαν να τον βγάλουν από μέσα, αλλά δεν έβγαινε κι αυτά τα λέω με βάση αυτά που άκουσα. Έκλεισε η πόρτα και δεν μπόρεσαν δυστυχώς να τον βγάλουν. Ήρθαν η πυροσβεστική, η αστυνομία και το ΕΚΑΒ, έκαναν ό,τι μπορούσαν, αλλά δυστυχώς χάθηκε ο άνθρωπος. Όλο το χωριό είναι αναστατωμένο. Αυτό που συνέβη είναι τραγικό».

φωτογραφία αρχείου