Skip to main content

Τράπεζα Πειραιώς: Παραιτήθηκε από μέλος του Δ.Σ. ο Γ. Γεωργακόπουλος

Ο Γεώργιος Γεωργακόπουλος παραιτήθηκε σε συνέχεια της ανάληψης καθηκόντων ως διευθύνοντος συμβούλου στην εταιρεία «IntrumHellas».

Την παραίτηση του Γεώργιου Γεωργακόπουλου από τη θέση του Εκτελεστικού Μέλους του Δ.Σ. της Τράπεζας Πειραιώς ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία, σε συνέχεια της ανάληψης καθηκόντων ως Διευθύνοντος Συμβούλου στην ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «IntrumHellas Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Απαιτήσεων από Δάνεια και Πιστώσεις».

Το Δ.Σ. της Τράπεζας θα συνεχίσει να λειτουργεί με δεκαμελή σύνθεση, δυνάμει του άρθρου 9 του ισχύοντος καταστατικού της, μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας αντικατάστασής του, σύμφωνα με το ισχύον νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο.

Η Διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς, στην ανακοίνωσή της, ευχαριστεί τον κ. Γεωργακόπουλο για την προσφορά του στον Όμιλο στον κρίσιμο τομέα της διαχείρισης των Μη Εξυπηρετούμενων Ανοιγμάτων, στην ολοκλήρωση της συμφωνίας στρατηγικής συνεργασίας με την Εταιρεία «Intrum» ως και στη δημιουργία της νέας εταιρείας «IntrumHellas» και προσβλέπει σε μια εξίσου επιτυχημένη συνεργασία από τη νέα του θέση.Η από 24.04.2019 απόφαση του Δ.Σ. σχετικά με την εκπροσώπηση της Τράπεζας διατηρείται στο σύνολό της σε ισχύ.