Skip to main content

Τρία άτομα έπεσαν στον Θερμαϊκό-Απαγόρευση απόπλου για τον «Κωσταντή»

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο απαγορεύτηκε ο απόπλους του «Κωσταντής» μέχρι προσκόμιση βεβαίωσης συνέχισης αξιοπλοΐας και συνελήφθη ο κυβερνήτης

Τρία άτομα έπεσαν χθες βράδυ στα νερά του Θερμαϊκού, στο ύψος του Λευκού Πύργου ενώ προσπαθούσαν να επιβιβαστούν στο καραβάκι «Κωσταντής».

Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Παρασκευής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης για την πτώση τριών ατόμων στη θάλασσα κατά τη διάρκεια επιβίβασής τους το Ε/Γ-Δ/Ρ «Κωσταντής»  Ν.Π. 11710 , στη θαλάσσια περιοχή του Θερμαϊκού κόλπου.

Συγκεκριμένα πριν τον απόπλου του πλοίου για την εκτέλεση του δρομολογίου του από τον Λευκό Πύργο για Νέους Επιβάτες και  Περαία, οι ανωτέρω  έπεσαν στη θάλασσα από το πλοίο το οποίο δεν είχε προσδέσει ασφαλώς επί του κρηπιδώματος και στη συνέχεια ο ένας εξήλθε μόνος του, ενώ οι δύο εξήλθαν με τη βοήθεια μέλους πληρώματος, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης απαγορεύτηκε ο απόπλους του «Κωσταντής» μέχρι προσκόμιση βεβαίωσης συνέχισης αξιοπλοΐας και συνελήφθη ο κυβερνήτης του.