Κυριακή 16 Μαΐου 2021
x

ΤΡΙΑ ΝΕΑ ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Donataki full πραλίνα, γεμιστό τσουρέκι με πραλίνα και πάστα φλώρα ροδάκινο είναι τα νέα γλυκίσματα που φέρνει στα καταστήματά του ο Γρηγόρης.

Τρία νέα γλυκίσματα που έρχονται να γλυκάνουν την καθημερινότητα των πελατών και να τους δώσουν έναν ακόμα λόγο να επισκεφθούν κάποιο κατάστημά του ή ακόμη και να τα παραλάβει μέσω delivery, αν βρίσκονται στο σπίτι ή στο γραφείο φέρνει ο Γρηγόρης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τα γλυκίσματα φέρουν την υπογραφή του Γρηγόρη και είναι παρασκευασμένα με μεράκι και πρώτες ύλες άριστης ποιότητας. Μικροί και μεγάλοι που έχουν αδυναμία στη ρευστή γέμιση της πραλίνας φουντουκιού, θα ενθουσιαστούν με το donataki full πραλίνα και το γεμιστό τσουρέκι με πραλίνα. Αλλά και όσοι νοσταλγούν γεύσεις από τα παιδικά τους χρόνια, η αγαπημένη πάστα φλώρα ροδάκινο θα τους ενθουσιάσει. Απολαυστική, αυθεντική και εξαιρετικά τραγανή, ικανοποιεί ακόμη και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.Ανακαλύψτε τις γλυκιές απολαύσεις σε ένα κατάστημα Γρηγόρης ή παραγγείλτε online από το gregorys.gr ή μέσω της εφαρμογής e-order.

Στόχος του Γρηγόρη, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, είναι να μεταδίδει καθημερινά το χαμόγελο σε όλο τον κόσμο μέσω του καφέ και των γεύσεών του, να εμπνέει το προσωπικό και τους συνεργάτες του, να στηρίζει την κοινωνία με κάθε δυνατό τρόπο και να ονειρεύεται ένα καλύτερο αύριο για όλους.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ