Skip to main content

Βίντεο-ντοκουμέντα από τα άγρια επεισόδια οπαδών έξω από το γήπεδο του Άρη

Στη δημοσιότητα τρία σοκαριστικά βίντεο από την άγρια συμπλοκή οπαδών το περασμένο Σάββατο έξω από το «Κλεάνθης Βικελίδης», επί της οδού Παπαναστασίου

Βίντεο-ντοκουμέντα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από το άγριο επεισόδιο που εκτυλίχθηκε το περασμένο Σάββατο (δείτε ΕΔΩ) στην περιοχή της Χαριλάου, έξω από το γήπεδο του Άρη.

Διαβάστε ακόμη: Πώς έγιναν τα επεισόδια στη Χαριλάου- Αυτόπτες μάρτυρες μιλούν στη Voria (video)

Στο πρώτο βίντεο διακρίνεται ομάδα αρκετών ατόμων να χτυπά έναν πεσμένο άντρα και ήρθε στη δημοσιότητα από λογαριασμό φερόμενων οπαδών του ΠΑΟΚ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.



Στο δεύτερο που δημοσιεύτηκε από λογαριασμούς που φέρονται να κατέχουν οπαδοί του Άρη καταγράφονται σκληρές μάχες επί της οδού Παπαναστασίου. Αρκετοί διακρίνονται να κραδαίνουν και να χρησιμοποιούν κοντάρια, πυρσούς εναντίον ατόμων, ενώ μερικοί εξ΄αυτών φορούν κράνη μοτοσικλέτας.

 

 

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στη Voria.gr, στις 10.00 βράδυ του περασμένου Σαββάτου, μια ομάδα περίπου 50 ατόμων με αυτοκίνητα και δίκυκλα, τα περισσότερα εκ των οποίων νοικιασμένα, μπήκαν από την οδό Αλκμήνης, έφτασαν στο γήπεδο του Άρη, στάθμευσαν σε παρακείμενη οδό, πίσω από το γήπεδο, και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν από οδό Αλκέτα Παναγούλια, πλευρικά του γηπέδου, για να βγουν στην οδό Παπαναστασίου, όπου κατά πληροφορίες υπήρχαν φίλαθλοι του Άρη.

Ακολούθησε συμπλοκή με την ομάδα των φερόμενων ως οπαδών του ΠΑΟΚ να αποχωρεί και να ξεσπά σε σταθμευμένα αυτοκίνητα επί της οδού Αλκμήνης, βάζοντας φωτιά σε ένα από αυτά, είτε με πυρσό και εύφλεκτο υγρό είτε με βόμβα μολότοφ, και να σπάζει με ρόπαλα τα τζάμια άλλων.