Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021
x
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ - ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ (1/8)
Απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη, σε ερώτηση της βουλευτού Θεσσαλονίκης Χριστίνας Ταχιάου για το θέμα που καίει την πόλη.
Έγινε η πρώτη τριμερής συνάντηση για να ξεμπλοκάρει το Μετρό Θεσσαλονίκης. Καπνός, λευκός ή μαύρος, θα βγει ως τις 15 Ιουνίου.
Σχηματίζεται νέο μέτωπο στη Θεσσαλονίκη που προειδοποιεί την Αθήνα για την άσκηση πιέσεων, για το θέμα που έχει προκύψει για το μετρό Θεσσαλονίκης.
Τι είπε ο αναπλ. υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης στους εργαζομένους. Προηγήθηκε συνάντηση με βουλευτές Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ.
Δραματικό μήνυμα του Συλλόγου Εκτάκτων Αρχαιολόγων, οι οποίοι ζητούν την ολοκλήρωση του αρχαιολογικού έργου που λαμβάνει χώρα.
Ζητείται πολιτική παρέμβαση για το μετρό της Θεσσαλονίκης: Επαναδημοπράτηση ίσον θάνατος, είπε ο Μπουτάρης. «Έντιμο συμβιβασμό» ζητάει το ΤΕΕ/ΤΚΜ.
Η επιλογή επέκτασης της Παλιάς Παραλίας Θεσσαλονίκης που έμεινε στα χαρτιά και η συζήτηση που δεν έγινε ποτέ από τους φορείς της πόλης.
Εκδόθηκε νέα απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου, με την οποία μερικώς ικανοποιείται οικονομική διεκδίκηση του αναδόχου του Μετρό Θεσσαλονίκης.