Skip to main content

Τριήμερο με αγώνες-φωτιά σε Euroleague, Super League και Premier League

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Ατρόμητος-Παναθηναϊκός και Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι με ενισχυμένες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα

Τα βλέμματα θα είναι στραμμένα απόψε (21:00) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για το μεγάλο ντέρμπι της Euroleague, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ.

Οι 2 ελληνικές ομάδες θέλουν τη νίκη, στην προσπάθειά τους να ανέβουν στη βαθμολογία.

Τα πρακτορεία ΟΠΑΠ είναι ανοικτά στις περιοχές του επιπέδου επιτήρησης και το Πάμε Στοίχημα προσφέρει για το ντέρμπι της Euroleague Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενισχυμένες αποδόσεις στην αγορά «Νικητής Αγώνα».

Ειδικά στοιχήματα για πόντους, ασίστ, κλεψίματα

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν περισσότερες από 200 επιλογές για να ποντάρουν στο ελληνικό ντέρμπι της Euroleague, μεταξύ άλλων, στον νικητή του αγώνα και τους συνολικούς πόντους, τη διαφορά πόντων, τον νικητή της πρώτης περιόδου, τον νικητή του πρώτου ημιχρόνου, τον νικητή αγώνα σε συνδυασμό με τον πρώτο σκόρερ, την ομάδα με τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα, τα περισσότερα κλεψίματα, τα περισσότερα ριμπάουντ, τις περισσότερες ασίστ, τον πρώτο σκόρερ, τον πρώτο ριμπάουντερ, τον πρώτο στις ασίστ, τα συνολικά λάθη στον αγώνα.

Πάνω από 200 στοιχηματικές επιλογές σε κάθε αγώνα

Μεγάλα παιχνίδια έχει και το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου. Αύριο (19:30) ξεχωρίζει ο αγώνας της Super League Ατρόμητος-Παναθηναϊκός και την Κυριακή (18:30) το ντέρμπι της Premier League, Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι.

Για τα 2 αυτά παιχνίδια το Πάμε Στοίχημα προσφέρει ενισχυμένες αποδόσεις στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» και περισσότερα από 200 ειδικά στοιχήματα.

Ανάμεσα στις επιλογές που έχουν οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα είναι και αυτές για την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, τη διαφορά νίκης, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τη νίκη με μηδέν παθητικό, τα μονά/ζυγά γκολ, το ακριβές σκορ του πρώτου ημιχρόνου, το σύνολο γκολ του δεύτερου ημιχρόνου, τον σκόρερ του πρώτου και του τελευταίου γκολ, τον σκόρερ οποιουδήποτε γκολ.

Δύο προωθητικές ενέργειες και «Πόντοι Αξιολόγησης»

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει και τις προωθητικές ενέργειες «Στο Παρά 1» και «Boost Νίκης», για τις οποίες ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Για να μάθετε περισσότερα για τις επιβραβεύσεις ΟΠΑΠ ρωτήστε τον πράκτορά σας.

Στους αγώνες της Premier League και στον αγώνα της Super League ΑΕΚ-Άρης προσφέρονται οι «Πόντοι Αξιολόγησης Παικτών», ενώ για τους πιο δυνατούς αγώνες, από σήμερα έως τη Δευτέρα, το Πάμε Στοίχημα ετοίμασε ξεχωριστό κουπόνι για τα κόρνερ, με τον νικητή των κόρνερ, τα Over/Under 8,5-9,5 και 10,5 κόρνερ.

Ο τελικός του NFL με «20 & Touchdown» από το Πάμε Στοίχημα

Τα ξημερώματα της Δευτέρας (01:30) θα διεξαχθεί ο 55ος τελικός του Αμερικάνικου ποδοσφαίρου NFL, Τάμπα Μπέι Μπακανίρς-Κάνσας Σίτι Τσιφς, στο «Raymond James Stadium» με τα βλέμματα στραμμένα στην κόντρα του Τομ Μπρέιντι με τον Πάτρικ Μαχόουμς.

Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών του NFL Τομ Μπρέιντι, μετά από 6 τίτλους με τους Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς, θέλει να οδηγήσει στην κορυφή και τους Τάμπα Μπέι Μπακανέρς. Ο καλύτερος της γενιάς του Πάτρικ Μαχόουμς έχει ήδη 1 τίτλο με τους Κάνσας Σίτι Τσιφς και φιλοδοξεί να πανηγυρίσει τον δεύτερο.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει στον τελικό του NFL πλήθος ειδικών στοιχημάτων και το «20 & Touchdown», για το οποίο ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.