Skip to main content

Τρίκαλα: Εντυπωσιακή φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου (vid)

Πρόκειται για το μεγαλύτερο φυσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο της χώρας, ενώ αναμένεται και το άνοιγμα του «Μύλου των Ξωτικών».

Στα Τρίκαλα μύρισαν… Χριστούγεννα και επίσημα, αφού φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης, που κατέχει και ένα… ρεκόρ.

Πρόκειται για το ψηλότερο φυσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Ελλάδα, μια σεκόγια ύψους 33 μέτρων, που βρίσκεται στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου στα Τρίκαλα.

Το βράδυ της Δευτέρας, η πόλη φόρεσε τα γιορτινά της και με μία εντυπωσιακή τελετή έγινε η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Η γιορτή για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου περιελάμβανε και ένα εντυπωσιακό σόου με βεγγαλικά, τα οποία φώτισαν τον νυχτερινό ουρανό των Τρικάλων, αλλά και μουσική.

Εξάλλου, τα Τρίκαλα είναι από τις πόλεις που ζουν στο έπακρο το πνεύμα των Χριστουγέννων, αφού υπάρχει και ο «Μύλος των Ξωτικών». Για τα Χριστούγεννα του 2019, το κεντρικό θέμα του θα είναι «Οι περιπέτειες του Καρυοθραύστη» και θα ανοίξει τις πύλες του στις 29 Νοεμβρίου, ενώ θα υποδέχεται τους μικρούς- αλλά και μεγάλους- επισκέπτες έως τις 6 Ιανουαρίου.