Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021
x

ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ- ΜΕ ΚΙΚΙΛΙΑ ΟΙ ΤΕΤΑΡΤΕΣ

Κάθε Τετάρτη, ο υπουργός Υγείας θα ενημερώνει για την κατάσταση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, ωστόσο αυτήν την εβδομάδα η ενημέρωση θα γίνει αύριο

Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στις 18:00, στο Υπουργείο και εξ' αποστάσεως, θα πραγματοποιείται από σήμερα η ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών του υπουργείου Υγείας για την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού. Έως τώρα οι ενημερώσεις πραγματοποιούνταν κάθε Τρίτη και Παρασκευή.

Κάθε Τετάρτη, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας θα ενημερώνει για την κατάσταση του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Ειδικά για αυτή την εβδομάδα, η ενημέρωση από τον Υπουργό Υγείας θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη 10 Νοεμβρίου και ώρα 18:00, στο Υπουργείο Υγείας.

Στην ενημέρωση Δευτέρας και Παρασκευής θα συμμετέχουν ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο Επίκουρος Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκας Μαγιορκίνης και η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και του ΠΓΝ «Αττικόν» και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ