Skip to main content

Τρίτος αγώνας δρόμου από το Δελασάλ στο δάσος του Σέιχ Σου

Μαθητές, γονείς, απόφοιτοι, προσωπικό και φίλοι του «Δελαδάλ» συμμετείχαν στον αγώνα δρόμου - Όλα τα έσοδα διατέθηκαν σε υποτροφίες του Κολεγίου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2019, ο 3ος αγώνας δρόμου των 5 χιλιομέτρων «De La Salle Running Race» στο δάσος του Σέιχ Σου, σε μια πανέμορφη ορεινή διαδρομή, μέσα στην καταπράσινη φύση και τον καθαρό αέρα.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «μαθητές, γονείς, απόφοιτοι, προσωπικό και φίλοι του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» συμμετείχαν με ενθουσιασμό, προάγοντας τον αθλητισμό και την άσκηση αλλά και την κοινωνική συνείδηση, καθώς όλα τα έσοδα του αγώνα διατέθηκαν υπέρ των υποτροφιών του Κολεγίου "ΔΕΛΑΣΑΛ"».



Την κορδέλα, από τους άνδρες, έκοψε ο πρώτος δρομέας, Λάζαρος Παυλίδης, με χρόνο 16:25 λεπτά, τη δεύτερη θέση πήρε ο Κωνσταντίνος Σιμιτόπουλος, με 16:45 λεπτά και την τρίτη θέση ο Αντώνιος Πούλος, με 17:08 λεπτά. Στις γυναίκες, πρώτη αναδείχθηκε η Ειρήνη Γιατράκη, με χρόνο 22:27 λεπτά, δεύτερη η Μαρία Αντωνούδη, με χρόνο 23:08 λεπτά και τρίτη η Νάνσυ Διαμαντούδη, με χρόνο 26:48 λεπτά.



Όλοι οι συμμετέχοντες παρέλαβαν το μετάλλιό τους και τον αναμνηστικό τους έπαινο και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 4ο «De La Salle Running Race».

Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» είναι ένας εκπαιδευτικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ο οποίος ανήκει στο παγκόσμιο εκπαιδευτικό δίκτυο La Salle. Λειτουργεί από το 1888, προσφέροντας αγωγή και ουσιαστική παιδεία σε μαθητές από τον Παιδικό Σταθμό έως και το Λύκειο.