Skip to main content

Τσαϊρίδης για αστυνομικό με κατεβασμένη μάσκα: Θόλωναν τα γυαλιά του - Να τον σταυρώσουμε;

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης σημειώνει πως ο αστυνομικός είχε κατεβασμένη τη μάσκα του για να μην θολώνουν τα γυαλιά του.

Το περιστατικό με τον αστυνομικό στη Θεσσαλονίκη που βεβαιώνει πρόστιμο σε πολίτη για τα μέτρα ενώ ο ίδιος έχει καταβασμένη τη μάσκα του σχολίασε με ανάρτησή του ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Θοδωρής Τσαϊρίδης αφήνοντας αιχμές για την ηγεσία του Σώματος. Τονίζει, δε, ότι επιβλήθηκε πρόστιμο στον συγκεκριμένο αστυνομικό.

«Τι άλλο θέλετε χριστουγεννιάτικα; Να τον σταυρώσουμε;», γράφει σημειώνοντας πως του έχει επιβληθεί πρόστιμο και προσθέτει, χωρίς όπως λέει να θέλει να τον δικαιολογήσει, ότι κατέβασε τη μάσκα για να μην θολώνουν τα γυαλιά του.

«Καλά Χριστούγεννα σε όλους και να μην ξεχνάμε να είμαστε όλοι, λίγο παραπάνω άνθρωποι», συμπληρώνει.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Όλοι ανταλάσσουν ευχές αλλά εμείς πρέπει ακόμα και παραμονή Χριστουγέννων να απολογούμαστε γιατί κάποιοι έτσι αποφάσισαν.

Στον αστυνομικό βεβαιώθηκε άμεσα πρόστιμο.

Τι άλλο θέλετε χριστουγεννιάτικα;;;

Να τον σταυρώσουμε;;;

Χωρίς να θέλω να τον δικαιολογήσω, στο ίδιο πλάνο διακρίνεται ότι ο αστυνομικός φοράει γυαλιά και φέρει διπλή μάσκα (εκείνη την στιγμή στο πηγούνι) αφού την κατέβασε γιατί θολώναν και δεν μπορούσε να δει και να γράψει.

Όσοι φοράνε γυαλιά ή όσοι έχουν κοινό νου μπορούν να αντιληφθούν τι εννοώ.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους και να μην ξεχνάμε να είμαστε όλοι, λίγο παραπάνω ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΥΓ. Όταν αυτό το σώμα κάποια στιγμή διοικηθεί με βάση την λογική και όχι όσα μεταδίδει η TV τότε ίσως οι πολίτες δουν μια σύγχρονη Αστυνομία».