Skip to main content

Τσακαλώτος: Μέρος της λύσης και όχι του προβλήματος ο δημόσιος τομέας

O δημόσιος τομέας μπορεί να είναι και στην Ελλάδα μέρος της λύσης και όχι μέρος του προβλήματος, υπογράμμισε ο υπουργός Οικονομικών.

Ο δημόσιος τομέας μπορεί να είναι μέρος της λύσης και όχι μέρος του προβλήματος, διαμήνυσε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος έδωσε το «παρών» σε εκδήλωση του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

«Το Κέντρο Πολιτισμού αποτελεί ένα βήμα σε κάτι διαφορετικό, το οποίο χρειαζόταν η Ελλάδα» επεσήμανε, μεταξύ άλλων, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Πρόσθεσε μάλιστα, ότι η επιτυχία του εγχειρήματος αποδεικνύει ότι «ο δημόσιος τομέας μπορεί να είναι και στην Ελλάδα μέρος της λύσης και όχι μέρος του προβλήματος».

Δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει πάντως, ότι «οι προηγούμενες κυβερνήσεις άφησαν τον δημόσιο τομέα να είναι χωράφι για τα δικά τους ιδιωτικά συμφέροντα και όχι να είναι πραγματικός δημόσιος τομέας».

Συμπλήρωσε δε, ότι «πρέπει όλοι να συγχαρούμε το διοικητικό συμβούλιο του ΚΠΙΣΝ», χαιρετίζοντας το έργο του διευθύνοντος συμβούλου, κ. Μανωλόπουλου, και όλη της ομάδας του, στην «εξαιρετική οικονομική διαχείριση».