Skip to main content

Τσακίρης: Συνεχάρη μαθητές από τον Δ. Ωραιοκάστρου που διακρίθηκαν σε αγώνες Τάε Κβο Ντο

Μαθητές από τον δήμο Ωραιοκάστρου που κατέκτησαν μετάλλια και διακρίθηκαν σε αγώνες Τάε Κβο Ντο συνεχάρη ο Παντελής Τσακίρης

Μαθητές από τον δήμο Ωραιοκάστρου που διαπρέπουν στον αθλητισμό και με τις διακρίσεις τους σηκώνουν ψηλά τον τόπο συνάντησε διαδοχικά στο γραφείο του στο δημαρχείο ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, για να τους εκφράσει τα συγχαρητήριά του.

Ο κ. Τσακίρης συναντήθηκε αρχικά με τους αθλητές του «Taekwondo Atlas Ωραιοκάστρου», οι οποίοι συμμετείχαν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Taekwondo ITF 2021, που έγινε στην Κρήτη. Η Δήμητρα Ανδριέλη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και ανέβηκε στο υψηλότερο βάθρο! Μαζί με τον προπονητή της, Ιωάννη Συμεωνίδη, και τους συναθλητές της Ευαγγελία Νόβα, Μαρία Άννα Ανδριέλη, Μίλτο Βύττα, Σταύρο Γεωργιάδη και Ιωάννα Συμεωνίδου, που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις, συνομίλησαν με τον δήμαρχο για τη σημαντική προσπάθεια που καταβάλλουν.

Στη συνέχεια ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, συναντήθηκε με τις αθλήτριες του συλλόγου «A.c. Tkd Mygdones», Θεοδώρα Νάκουτη, η οποία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Taekwondo ITF 2021 και την Ηλιάνα Μελίδου, η οποία διακρίθηκε για την πολύ καλή εμφάνιση της! Τις νεαρές αθλήτριες συνόδευσαν ο προπονητής τους Γιώργος Τερζίδης και οι γονείς τους.

«Θέλω να σας συγχαρώ για τις σπουδαίες επιδόσεις σας στον αθλητισμό! Στον δήμο Ωραιοκάστρου μας κάνετε όλους να αισθανόμαστε υπερήφανοι για εσάς. Μέσα από την προσπάθειά σας, ειδικά αυτή την δύσκολη περίοδο της πανδημίας, σηκώνετε ψηλά όλο το Ωραιόκαστρο! Ως διοίκηση είμαστε δίπλα σας, βρισκόμαστε στο πλευρό των προπονητών και των γονιών σας, ενθαρρύνουμε και στηρίζουμε το έργο σας, ώστε να αποτελείτε πρότυπα και για άλλα παιδιά της ηλικίας σας για να ανακαλύψουν και να αξιοποιήσουν μέσω του αθλητισμού τα ταλέντα και τις ικανότητές τους», είπε μιλώντας στα παιδιά ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

Ο κ. Τσακίρης ανέφερε πως η δημοτική αρχή στηρίζει την ανάπτυξη των αθλητικών δραστηριοτήτων στον δήμο Ωραιοκάστρου και είπε πως τέθηκε σε τροχιά υλοποίησης η κατασκευή ενός υπερσύγχρονου αθλητικού κέντρου στην περιοχή της Γαλήνης.