Skip to main content

Τσαβλής: Μπερδεύει δημοτικό συμβούλιο με κοινοβούλιο η κ. Νοτοπούλου

Ο πρόεδρος του δ.σ. κατηγόρησε την κ. Νοτοπούλου ότι «Μεταφέρει την κόντρα που έχει ως μέλος του ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ, μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο».

«Παραλήρημα» καταλόγισε στην Κατερίνα Νοτοπούλου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Δρόσος Τσαβλής.

Αφορμή στάθηκαν τα όσα διατύπωσε σε νεότερη ανακοίνωσή της η επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί» και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Περιφέρεια για την αναμετάδοση των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου από το κανάλι στο Youtube της δημοτικής τηλεόρασης.

Η κ. Νοτοπούλου κατηγόρησε τον κ. Τσαβλή πως «για ακόμη μία φορά ελλείψει άλλων επιχειρημάτων καταφεύγετε σε ψεύδη, και στο ανούσιο αφήγημα περί προσωπικής μου προβολής» και πως «ο πρόεδρος που υπονομεύει ανοιχτά το θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου δια της διαδικασίας».

«Η κ. Νοτοπούλου μπερδεύει το ρόλο που έχει στο Κοινοβούλιο με το ρόλο που έχει στο Δημοτικό Συμβούλιο […]» είπε ο κ. Τσαβλής μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό North. «Μεταφέρει την κόντρα που έχει ως μέλος του ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ, μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο», δήλωσε ο κ. Τσαβλής, συμπληρώνοντας ότι «ποτέ το προεδρείο, ούτε εγώ, ούτε τα άλλα δύο μέλη, δεν κάναμε χρήση κάποιας πολιτικής ταυτότητας . Έχουμε συνεδριάσεις χωρίς διενέξεις. Όσες φορές υπήρξαν αντεγκλήσεις τις προκάλεσε η κ. Νοτοπούλου».

Ο κ. Τσαβλής προειδοποίησε, παράλληλα, πως «αν η κ. Νοτοπούλου εξακολουθεί και προκαλεί, είμαι στη δυσάρεστη θέση να απαντάω».