Skip to main content

Τσεχικά ΜΜΕ: Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Στοχ! (video)

O 29χρονος διεθνής Σλοβάκος εξτρέμ έχει συμβόλαιο με την Σλάβια Πράγας έως το 2022 αλλά οι «ασπρόμαυροι» εμφανίζονται έτοιμοι να τον κάνουν δικό τους.

Έτοιμος να ανακοινώσει την απόκτηση του Μίροσλαβ Στοχ από την Σλάβια Πράγας είναι ο ΠΑΟΚ όπως μεταδίδουν τσεχικά ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «profutbal.sk» αναφέρει πως ο 29χρονος διεθνής Σλοβάκος εξτρέμ δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2022 αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι νταμπλούχοι Ελλάδος βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για να τον φέρουν μετά από 6 χρόνια ξανά στην Τούμπα. Υπενθυμίζεται πως τη σεζόν 2013-14 ο Στοχ ήταν στον «Δικέφαλο» και σε 46 παιχνίδια είχε 10 γκολ και 8 ασίστ.

Oι πληροφορίες αναφέρουν πως οι νταμπλούχοι Ελλάδος βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τους αντίστοιχους της Τσεχίας προσφέροντάς τους κοντά 1.5 εκατ. ευρώ και περίπου 1 εκατ. ευρώ στον αθλητή, που βλέπει θετικά το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Στοχ πραγματοποίησε πέρσι εντυπωσιακή χρονιά με τους «ερυθρόλευκους» έχοντας απολογισμό 49 συμμετοχών με 14 γκολ και 13 ασίστ συμβάλλοντας τα μέγιστα στην κατάκτηση του νταμπλ και την παρουσία της Σλάβια μέχρι τα προημιτελικά του Europa League, όπου αποκλείστηκε από τη μετέπειτα νικήτρια του θεσμού, Τσέλσι.