Τρίτη 24 Μαΐου 2022
x

ΤΣΙΠΡΑΣ: Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει κοστίσει πολύ ακριβά στον ελληνικό λαό. Γεννά διαρκώς ανασφάλεια και φόβο», αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κ. Μητσοτάκης, ύστερα από τρεις μέρες πρωτοφανούς παράλυσης του κρατικού μηχανισμού, εμφανίστηκε σήμερα για να αποποιηθεί για άλλη μια φορά τις δικές του πολιτικές ευθύνες. Δεν έφταιξε το ανίκανο επιτελικό κράτος. Δεν έφταιξαν οι υπουργοί που δεν είχαν κανένα σχέδιο αντιμετώπισης της κρίσης. Έφταιξαν μόνο οι ιδιώτες, η Μετεωρολογική Υπηρεσία, η τοπική αυτοδιοίκηση» τονίζει, σχολιάζοντας και τις σημερινές αναφορές του πρωθυπουργού για την κακοκαιρία, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας.

Ο Αλέξης Τσίπρας επισημαίνει πως «η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει κοστίσει πολύ ακριβά στον ελληνικό λαό. Γεννά διαρκώς ανασφάλεια και φόβο. Με την παράλυση του κράτους, στο οποίο δεν πιστεύει, με την εγκληματική διαχείριση της πανδημίας και της ακρίβειας, με την εκτεταμένη διαφθορά».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θωερεί πως «η καλύτερη αποζημίωση για τον ελληνικό λαό είναι το συντομότερο ο κ. Μητσοτάκης να προσφύγει στη λαϊκή ετυμηγορία, πριν επιφέρει και νέα μεγαλύτερα δεινά για τον τόπο».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ