Skip to main content

Τσίπρας: Η Νέα Τούμπα δεν προχωρά παρά τις δεσμεύσεις

Ο Αλέξης Τσίπρας συμπεριέλαβε τη Νέα Τούμπα σε μια σειρά έργων της Θεσσαλονίκη που όπως είπε έχουν παγώσει με ευθύνη του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μετά τις αναφορές του πρωθυπουργού στο νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ μία εβδομάδα πριν, θέση για για το θέμα πήρε από το ίδιο βήμα και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του στην 85η ΔΕΘ.

Ο πρωθυπουργός είχε πετάξει την περασμένη εβδομάδα το μπαλάκι στον Ιβάν Σαββίδη αναφορικά με τη δρομολόγηση του έργου, κάτι που δεν άφησε ασχολίαστο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Το γήπεδο του ΠΑΟΚ δεν προχωρά ούτε αυτόπαρά τις δεσμεύσεις» επισήμανε ο Αλέξης Τσίπρας από τη Θεσσαλονίκη κατηγορώντας τον πρωθυπουργό για το πάγωμα έργων που είχε σχεδιάσει και δρομολογήσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην ομιλία του στην 85η ΔΕΘ συμπεριέλαβε τη νέα Τούμπα μεταξύ των πρωτοβουλιών της κυβέρνησης του που είχαν στόχο να μετατρέψουν τη Θεσσαλονίκη σύγχρονη μητρόπολη.

Σημειώνεται πως την περασμένη εβδομάδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το ίδιο βήμα αναφέρθηκε στο νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ λέγοντας χαρακτηριστικά πως «το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ αναμένει από τον επενδυτή να ξεκινήσει αφού η πολιτεία λύνει όλα τα θέματα της χωροταξίας και της χρήσης γης».