Skip to main content

Τζένη Ιωακειμίδου: Έχει κακοποιήσει πολλές ψυχές ο Γιώργος Κιμούλης

Η ηθοποιός κατέθεσε τα όσα έζησε το 2007 όταν δέχτηκε την πρόταση του ηθοποιού να συνεργαστούν στην παράσταση «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα»

Την προσωπική της εμπειρία από τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη καταγγέλει η Τζένη Ιωακειμίδου, με αφορμή την εξομολόγηση της Ζέτας Δούκα για τις επιθέσεις που έχει δεχθεί από τον ίδιο, σε ανάρτησή της στο Facebook.

Η ηθοποιός που απέχει συνειδητά από το χώρο της υποκριτικής τα τελευταία χρόνια, κατέθεσε τα όσα έζησε το 2007 όταν δέχτηκε την πρόταση του ηθοποιού να συνεργαστούν στην παράσταση «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα», κάνοντας λόγο για τη χειρότερη, την πιο δύσκολη συνεργασία που είχε στα 10 χρόνια που ήταν ηθοποιός.

Στη συνέχεια, κάνει λόγο για «κακή φήμη» του Γιώργου Κιμούλη και σημειώνει πως μέρες μετά την αρχή της συνεργασίας στο σανίδι «άρχισαν σταδιακά τα προβλήματα». Συγκεκριμένα, δηλώνει πως έζησε πολύ δύσκολες στιγμές και έτσι, «ένα Σάββατο μάζεψα τα πράγματα από το καμαρίνι μου και έφυγα. Την επόμενη μέρα το θέατρο έμεινε κλειστό. Με έπεισε να γυρίσω ο κύριος Παυλάκης, επιχειρηματίας του θεάτρου, διαβεβαιώνοντας με ότι θα μου ζητήσει συγγνώμη και ότι η επιχείρηση θα έχει έναν δικό της άνθρωπο να παρακολουθεί από κοντά ώστε να μην ξανασυμβεί κάτι ακραίο».

Αυτό όντως έγινε και ο Γιώργος Κιμούλης της ζήτησε συγγνώμη, σημειώνει, ενώ δεσμεύτηκε, παρουσία δικηγόρου, πως η συνέχεια της συνεργασίας θα ήταν ομαλή.

Κλείνοντας, λέει πως «τον πίστεψα και επέστρεψα. Λάθος μου, γιατί συνέχισε την ίδια ανάρμοστη συμπεριφορά πιο ύπουλα αυτή τη φορά. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες αλλά όσα έχουν ακουστεί στις πολλές καταγγελίες τα έζησα και εγώ μια ολόκληρη σεζόν και σίγουρα δεν βγήκα αλώβητη από αυτή τη συνεργασία. Έχει κακοποιήσει πολλές ψυχές (αντρών και γυναικών) και καλά θα κάνει να ζητήσει τη βοήθεια ειδικού».