Skip to main content

Τζιτζικώστας: Με ευρωπαϊκούς πόρους αναβαθμίζουμε τις σχολικές μονάδες

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας ευχήθηκε καλή σχολική χρόνια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, αλλά και τους εκπαιδευτικούς.

Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πυλαίας και στο Άσυλο του Παιδιού (33ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης) παρευρέθηκε για την τελετή αγιασμού ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο κ. Τζιτζικώστας ευχήθηκε καλή σχολική χρόνια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, αλλά και τους εκπαιδευτικούς. «Ως Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας είμαστε εδώ και με ευρωπαϊκούς πόρους αναβαθμίζουμε τις σχολικές μονάδες με υποδομές και υλικό εξοπλισμό σε όλη την Κεντρική Μακεδονία. Είμαστε παρόντες για να διασφαλίσουμε ότι η σχολική χρονιά θα κυλήσει ομαλά σε όλα τα σχολεία» δήλωσε ο κ. Τζιτζικώστας.

Από την πλευρά του ο Περιφερειακός Διευθυντής Α' Βάθμιας και Β' Βάθμιας Εκπαίδευσης Αλέξανδρος Κόπτσης τόνισε πως ξεκινά μια χρονιά χωρίς προβλήματα και ελλείψεις σε προσωπικό και κατέστησε σαφές πως η Περιφερειακή Διεύθυνση θα είναι παρούσα όπου χρειαστεί.